IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 12:51 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 返大陸買電視
文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 12:48 am 
離線
版主

如果返大陸買部 55" 電視返香港會唔會好誇張?
http://www.suning.com/emall/prd_10052_1 ... 9601_.html

深圳華強取貨,叫 7 人車連人帶貨返香港,唔過海 RMB700-800. Sony 55HX850 報價 14,500 人仔送 1 隻 3D 眼鏡,香港正價賣 $34,880 送 2 隻 3D 眼鏡,平極都過 3 萬 :evil:

http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=74633

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 返大陸買電視
文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 1:02 am 
離線
新手入場

唔誇張!我今年一月一日先係華强國 :lol: 美買咗部返嚟,都係sony 55 吋,不過係EX720!so 都very good! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 1:05 am 
離線
全職睇場
頭像

你地使唔使玩咁大?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 1:11 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
你地使唔使玩咁大?

阿公好小比人大到架喎,我行先買部 55",順便同你 quote 個 65" 靚價等你! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 1:13 am 
離線
版主

BoDyTaNk 寫:
唔誇張!我今年一月一日先係華强國 :lol: 美買咗部返嚟,都係sony 55 吋,不過係EX720!so 都very good! :lol:

師兄,有無價講架?有無機 R 佢送多隻 3D 眼鏡?過關駛唔駛報? 自已推落來定叫車啊? ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 1:35 am 
離線
全職睇場
頭像

Andy Kong 寫:
Kenny Li 寫:
你地使唔使玩咁大?

阿公好小比人大到架喎,我行先買部 55",順便同你 quote 個 65" 靚價等你! :lol:

我大屋搬去細屋, 而家 27" 都放唔落 .................. !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 5:31 pm 
離線
新手入場

BoDyTaNk 寫:

師兄,有無價講架?有無機 R 佢送多隻 3D 眼鏡?過關駛唔駛報? 自已推落來定叫車啊? ;)

有些少價講架,仲要同樣係國美,唔同分店價錢都有少少分別

我買果時就冇眼鏡送,因為根本就缺貨,仲點有得送!

過關唔駛報

我call中港七人車,連人帶電視由華强到九龍都唔駛九個字,超方便

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 8:30 pm 
離線
版主

BoDyTaNk 寫:
BoDyTaNk 寫:

過關唔駛報

我call中港七人車,連人帶電視由華强到九龍都唔駛九個字,超方便

唉,我一家 4 囗,要配 4 幅 3D 眼鏡,有無計啊?香港買成千蚊隻,超貴! :-(

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 8:32 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
你地使唔使玩咁大?

我大屋搬去細屋, 而家 27" 都放唔落 .................. !

執下位就擺到架啦,有幾難喎,我都係大屋搬細屋啦! :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 19, 2012 8:47 pm 
離線
新手入場

BoDyTaNk 寫:
BoDyTaNk 寫:

過關唔駛報

唉,我一家 4 囗,要配 4 幅 3D 眼鏡,有無計啊?香港買成千蚊隻,超貴! :-(

陶寶應該唔駛三百人仔一幅

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 5月 20, 2012 12:50 am 
離線
版主

BoDyTaNk 寫:
BoDyTaNk 寫:
BoDyTaNk 寫:

過關唔駛報

陶寶應該唔駛三百人仔一幅

係喎,多謝報料!
http://item.taobao.com/item.htm?id=10143397711

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案