IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 5:26 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週三 12月 25, 2013 12:38 am 
離線
版主

圖檔

借 D 意,側側膊,唔多覺!
聖誕快樂!
;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 27, 2013 7:18 am 
離線
版主

如果我有$4000蚊, 我會買部A900玩!!!

一隻耳機$4000蚊, 太奢侈了!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 12月 27, 2013 9:26 am 
離線
版主

剪刺 寫:
如果我有$4000蚊, 我會買部A900玩!!!

一隻耳機$4000蚊, 太奢侈了!!!

我反而認為一部手機 4000 蚊, 太奢侈了,所以近十年都未試過超過 3K 買電話比自已用 (送比老婆同仔既就有)!

不過 4K 買隻入門耳機 (我既第一隻耳機咪既係我既人門耳機囉) 我都唔制,所以一如以往,我執死雞,呢隻張單係 8 月 (2013),上手話 20 小時,聽落都似未 run-in 好,$2000 成交!

有無我都覺得係太奢侈了既耳機?當然有啦!

http://unwire.hk/2013/12/20/ultrasone-edition-5/news/

太奢侈同貴是有分別的,而呢對好明顯係奢侈,唔係貴了。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案