IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 4:37 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 6月 25, 2013 12:14 am 
離線
高級玩家
頭像

今次係壞MAC BOOK PRO,做做下嘢自己熄咗機,再開唔番。電有燈著,電量位有顯示電量。返APPLE初步報價四千幾換底版。深圳有無得整平啲? 我仲有部IPAD未整,一次過整晒佢。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 25, 2013 1:13 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
今次係壞MAC BOOK PRO,做做下嘢自己熄咗機,再開唔番。電有燈著,電量位有顯示電量。返APPLE初步報價四千幾換底版。深圳有無得整平啲? 我仲有部IPAD未整,一次過整晒佢。

華強路地鐵一出有個商場專賣 notebook 同整 notebook 有! 我上次部 MacBook Pro 插外置插 DVDROM 又插錯電, 燒 motherboard, 整左 400 人仔!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 25, 2013 3:25 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

華強路地鐵一出有個商場專賣 notebook 同整 notebook 有! 我上次部 MacBook Pro 插外置插 DVDROM 又插錯電, 燒 motherboard, 整左 400 人仔!

要放低幾耐?

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 25, 2013 7:15 pm 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

要放低幾耐?

我拆走個 harddisk 放低 5 日!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 27, 2013 9:56 pm 
離線
高級玩家
頭像

多謝亞公指點,跟指示上兩層有一檔,放底一個鐘四百五人仔。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 28, 2013 2:42 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:

咁你可能無我燒得咁大鑊! 我插個外置 DVD 點知插錯電! 應該 5V 插錯 12V !! 成塊版出火!

講時講, APPLE初步報價四千幾換底版???????? 而家十分之一!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 28, 2013 11:17 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

咁你可能無我燒得咁大鑊! 我插個外置 DVD 點知插錯電! 應該 5V 插錯 12V !! 成塊版出火!

講時講, APPLE初步報價四千幾換底版???????? 而家十分之一!!

APPLE報底板三千幾連人工就四千一百幾,我上到去整時APPLE打嚟話底板返咗可以嚟部機去整。我心諗,我四百五人仔,你要四千幾,我整幾次都得啦。
亞公,計番港紙成五百七十幾架,仲有車錢呢。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案