IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:36 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 59 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Mac 機 好唔好用?
文章發表於 : 週三 3月 08, 2006 11:25 pm 
離線
新手入場
頭像

未用過
知道得唔多
有無推介?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: Mac 機 好唔好用?
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 2:57 am 
離線
資深玩家
頭像

edmund@ayu 寫:
未用過
知道得唔多
有無推介?

平平地可以買"我"試玩吓! :)

Mac mini (HK$ 4,700 起,好過買 903):
http://store.apple.com/800-908-988/WebObjects/hongkongstore.woa/80807/wo/fS3lGpO1p1g52wKRTok1FtqHu5z/0.SLID?nclm=macmini&mco=980FE664

:smoke: :smoke: :smoke:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: Mac 機 好唔好用?
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 2:27 pm 
離線
新手入場
頭像

Mac mini 寫:
未用過
知道得唔多
有無推介?

平平地可以買"我"試玩嚇! :)

Mac mini (HK$ 4,700 起,好過買 903):
http://store.apple.com/800-908-988/WebObjects/hongkongstore.woa/80807/wo/fS3lGpO1p1g52wKRTok1FtqHu5z/0.SLID?nclm=macmini&mco=980FE664

你條line入吾到,睇下呢條:
http://store.apple.com/800-908-988/WebO ... o=369DC92D

也可以用$3900 去2C門市買部1.42 512ram 80G HD combo drive / BT/Airport ka ......買啦買啦,加入mac机主人啦,吾洗成日仲病毒。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 4:59 pm 
離線
新手入場
頭像

兩條link都唔得 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 7:50 pm 
離線
新手入場
頭像

其實,如果用開microsoft window , 轉用 蘋果notebook ,會有咩大分別?
同埋,聽人講mac 機 裝唔到 Microsoft Office ,是不是呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 8:24 pm 
離線
新手入場

其實,如果用開microsoft window , 轉用 蘋果notebook ,會有咩大分別?
同埋,聽人講mac 機 裝唔到 Microsoft Office ,是不是呢?

Mac 都有Microsoft Office :-)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 8:29 pm 
離線
新手入場
頭像

oh! really ~ ic~!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 3月 09, 2006 11:50 pm 
離線
資深玩家
頭像

兩條link都唔得 :oops:

Apple Store o的 link 會經常變,試下依條再 click 落"我"道! :)

http://store.apple.com/800-908-988/WebObjects/hongkongstore/

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 10, 2006 11:12 am 
離線
新手入場
頭像

mac 都有架,放心,大致上係一樣,睇你點用,用在文書∕設計上都會快過PC當然要睇你行? Ram啦,一搬好似呀mini兄最初的512ram都可以架啦 !
http://store.apple.com/800-908-988/WebO ... gkongstore

但現在吾好買i-book住,因有可能有新机到,到時又平成仟銀啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 10, 2006 6:29 pm 
離線
新手入場
頭像

wo 新機! 好! 等下~睇定d先~ :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 10, 2006 6:32 pm 
離線
新手入場
頭像

咁打字個d係點?會唔會無得用速成 個d?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 10, 2006 8:20 pm 
離線
資深玩家
頭像

咁打字個d係點?會唔會無得用速成 個d?

有倉頡,有簡易(速成),不用怕! :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 10, 2006 8:44 pm 
離線
新手入場
頭像

good!! thanks

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 3月 11, 2006 12:51 am 
離線
新手入場
頭像

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/W ... MacBookPro
睇緊呢部~06年2月出
覺得點? :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 3月 11, 2006 12:57 am 
離線
資深玩家
頭像

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/6034000/wo/A873okkamwJf31yJc351aaLPPSr/0.PSLID?mco=7ADAF62A&nclm=MacBookPro
睇緊呢部~06年2月出
覺得點? :oops:

MacBook Pro,蘋果頂級 laptop,最平都要美金 $1,999 或港元 HK$ 15,900!

http://store.apple.com/800-908-988/WebO ... o=F096DBA4

幾貴但好夠用! :)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 59 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :