IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:41 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : macbook pro 問題
文章發表於 : 週六 4月 01, 2006 2:13 pm 
離線
新手入場

請問macbook pro 係咪冇得燒double-layer ?

另外, 我去過d shop睇過 真機, 覺得好正!! 想話加入mac user 行列.....
不過始終佢係第一部用intel ge laptop......有d 試打feel.....驚做白老鼠

其實以你地ge 專業意見覺得而家買冇問題, 定係等多幾個月好呢?
因為陸續有新機發表~

Thanks!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 01, 2006 2:38 pm 
離線
新手入場

等唔等要睇下你平時會用到d咩software!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 02, 2006 2:13 am 
離線
新手入場

roncn 寫:

photoshop, flash, aftereffects, 3dsmax, freehand.......主要係d 設計軟件.......

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 02, 2006 6:55 am 
離線
新手入場
頭像

comic05 寫:
roncn 寫:

photoshop, flash, aftereffects, 3dsmax, freehand.......主要係d 設計軟件.......

photoshop, flash mx, aftereffect...... 最快要到2007 年 Q2 先會有Intel 版

freehand 唔會有Intel 版. 因為Marcomedia 俾Adobe 買左, 我諗你可能要用 illustrator

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 02, 2006 11:56 pm 
離線
新手入場

mobile23i 寫:
comic05 寫:
roncn 寫:

photoshop, flash mx, aftereffect...... 最快要到2007 年 Q2 先會有Intel 版

freehand 唔會有Intel 版. 因為Marcomedia 俾Adobe 買左, 我諗你可能要用 illustrator

咁而家買都即係只可以用mac版?!..........即係咪唔會快左?
同埋如果咁用會唔會好麻煩? 要裝咩, 要搞咩咁.....?

我個人覺得illustrator其實冇freehand咁好用....不過冇辦法 /..\

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 09, 2006 11:41 pm 
離線
新手入場

其實呢個真係幾難決定買powerPC版定係Intel版既時候!
買新版又要等新software出,仲有一個可能就係會俾powerpc版容易中毒,同埋好似唔係咁穩定!
買舊版又怕好快會D software唔再出powerPC版!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :