IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 4月 25, 2024 5:19 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 29 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週二 5月 12, 2009 10:44 pm 
離線
高手高手高高手
頭像

需要S60簽證的版友可向我申請.
無論Nokia/Samsung等都可以, 只要係S60系統就可以.

說明:
簽證提供17個權限.
CommDD
PowerMgmt
MultimediaDD
ReadDeviceData
WriteDeviceData
TrustedUI
ProtServ
DiskAdmin
NetworkControl
SwEvent
NetworkServices
LocalServices
ReadUserData
WriteUserData
UserEnvironment

有呢17個權限不但可以自行簽署安裝軟件,
更可以簽署HellOX破解軟件把你的S60進行hack機.

hack機有咩用 !?
- 裝sis無需再簽署
- 可以裝極權 (TCB/Allfiles/DRM) 軟件
- 更改內部設定達成更個人化修改, 例如影相靜音

申請詳情
http://mobile-channel.com/forum/viewthr ... ?tid=64597

●㆒

最後由 hacker 於 週六 5月 16, 2009 12:09 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 12, 2009 11:17 pm 
離線
版主
頭像

師傅好野 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 6:55 am 
離線
資深玩家
頭像

hacker 寫:
無論Nokia/Samsung等都可以, 只要係S60系統就可以.

說明:
簽證提供17個權限.
CommDD
PowerMgmt
TrustedUI
ProtServ
DiskAdmin
SwEvent

hack機有咩用 !?
- 裝sis無需再簽署

申請詳情
http://mobile-channel.com/forum/redirect.php?tid=64597

我想申請, Thanks :-D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 7:19 am 
離線
新手入場
頭像

我想申請 please.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 8:15 am 
離線
資深玩家
頭像

Hehe999 寫:
hacker 寫:

說明:
簽證提供17個權限.
CommDD
PowerMgmt
TrustedUI
ProtServ
DiskAdmin
SwEvent

hack機有咩用 !?
- 裝sis無需再簽署

申請詳情
http://mobile-channel.com/forum/redirect.php?tid=64597

我想申請, Thanks :-D

I have been applied on the mentioned application link, then how can I use this valuable software?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 9:45 am 
離線
版主
頭像

如果已經 hack 機 ! 請問仲要唔要 証書 呢 !?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 10:50 am 
離線
高手高手高高手
頭像

想申請的版友請留意我在MC的post, 申請方法很簡單.
一般我會在你申請後數小時內就會貼出簽證, 比其他網站要等一日快得多.

簽名主要係用係自行開發既軟件, 更者破解軟件.
例1:
自己寫program, 或網上下載他人自行開發既軟件, 咁就要簽名先裝到.
(hack機除外)
不過依家好多開發軟件自己都簽名, 省去用家要自行簽名.
例2:
如你要玩破解左既ngage,
未hack機既就要每個game都要簽一次,
hack左機就可以乜都唔簽就裝得.
不過要hack機都要簽一次hack program......
當然你全部用正版就唔使做任何野, 簽證都冇需要申請.
(破解, hack 軟件及方法恕不提供)

簽署工具我都有post到.

如果你已hack機, 又如果你本身都已經有簽證,
咁就唔需要再申請.
不過如果你貪得意想要多張cert都冇問題.

●㆒

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 10:54 am 
離線
資深玩家
頭像

hacker 寫:
一般我會在你申請後數小時內就會貼出簽證, 比其他網站要等一日快得多.

例1:
自己寫program, 或網上下載他人自行開發既軟件, 咁就要簽名先裝到.
(hack機除外)
例2:
不過要hack機都要簽一次hack program......

咁就唔需要再申請.

Many thanks, let me try 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 2:30 pm 
離線
資深玩家
頭像

hacker 寫:

例1:
(hack機除外)
例2:

咁就唔需要再申請.

我又要得唔得呀?

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 5:41 pm 
離線
高級玩家

政 寫:
如果已經 hack 機 ! 請問仲要唔要 証書 呢 !?

自己化左係唔駛的 :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 6:13 pm 
離線
高手高手高高手
頭像

開左張cert, d人都唔download咁怪既.
:o

●㆒

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 6:14 pm 
離線
資深玩家
頭像

hacker 寫:
開左張cert, d人都唔download咁怪既.
:o

我有 D 機要喎,你幫我整囉。

:P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 6:15 pm 
離線
高手高手高高手
頭像

咁你咪跟住我個post去申請囉 !

每有3000個quota, 都用唔哂 !

●㆒

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 13, 2009 6:16 pm 
離線
資深玩家
頭像

hacker 寫:
咁你咪跟住我個post去申請囉 !

每有3000個quota, 都用唔哂 !

:mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 5月 15, 2009 8:28 pm 
離線
高手高手高高手
頭像

竟然冇人申請 :oops:

●㆒

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 29 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :