IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 23, 2024 5:58 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: 港版x8有2.1
文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 1:32 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
IMA Reporter 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
:lol: 真係麻X煩

SE 真死得! 做 D 又唔做 D !

整好個中文字庫又有幾難? 搞到我唔上唔落!

咦!乜你終於明白香港字有幾重要拿?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

根本就唔只香港字! 連好多中文字都無!

一早同左你講 Sony Ericsson 係咁 x 樣架啦!你重叫我一齊買...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 1:35 am 
離線
版主
頭像

SE 真係, 得閒去SE FACEBOOK 讚唔好先 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 1:36 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
:lol: 真係麻X煩

SE 真死得! 做 D 又唔做 D !

整好個中文字庫又有幾難? 搞到我唔上唔落!

咦!乜你終於明白香港字有幾重要拿?

根本就唔只香港字! 連好多中文字都無!

一早同左你講 Sony Ericsson 係咁 x 樣架啦!你重叫我一齊買...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

我叫你 root 到就買! 之前唔係 root 到, 同改到字庫咩?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:11 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
我叫你 root 到就買! 之前唔係 root 到, 同改到字庫咩?

1.6 果陣 Root 到有 Q 用咩...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:12 am 
離線
版主
頭像

你又唔覆人LA !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:15 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
你又唔覆人LA !

覆左啦!

8) 8) 8) 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:22 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

1.6 果陣 Root 到有 Q 用咩...

點會無用? 我而家咪用緊! 不知用得幾好!

我咁多部 Smartphone, 就只有 X8 上到大陸收到 3 仔!

其他部部失晒聯絡!

最衰是 XT701! 顯示收爆, 但打唔出, 打唔入, 又用唔到 data! 垃圾!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:27 am 
離線
版主
頭像

:mrgreen: 好耐無見亞公用一部機用咁耐

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:34 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

XT701 用一日!

IDEOS 用半日!

LG P500 用一日!

X8 用左成個月! 細部好袋! 又防花, 唔使用套! 電可以用 2 日! 話音一流!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:35 am 
離線
版主
頭像

半日......飛佢出街啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:38 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
半日......飛佢出街啦

部 IDEOS 一早送左俾人啦!

自已又入番部 T-Mobile 版 IDEOS! 幾犯賤? :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:45 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

XT701 用一日!

IDEOS 用半日!

X8 用左成個月! 細部好袋! 又防花, 唔使用套! 電可以用 2 日! 話音一流!

我唔係好信...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 2:54 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

XT701 用一日!

IDEOS 用半日!

我唔係好信...

你問 可樂啦! 我坐巴士由粉嶺同佢講到出旺角, 佢都無投訴!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 3:04 am 
離線
版主
頭像

佢地都係用叉8架 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 08, 2010 3:34 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
佢地都係用叉8架 :lol:

我同佢 long talk 時, 佢都未買! 佢就是聽我用得咁好先走去買架 :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 33 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :