IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 24, 2024 9:49 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345
發表人 內容
文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 9:59 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
Jonathan Chan 寫:
Kenny Li 寫:
spandau 寫:
又一次証明HTC超級OVER-PRICED, 五千幾7吋TABLET, 傻左, 佢真係以為自己係神呀? 用左會飛....?

同樣 7 寸, 而家 Galaxy Tab 賣 $3500. 你會用 $5388 去買 Flyer 定用 $3500 去買 Galaxy Tab?

我錢多到用唔晒都唔會買部 "中國人製造" 啦!

妖你乜鬼楊都反嘅!
Samsung 試過真係怕左,SE都仲好D,有條友仔話自己部9000舊電用到2日,好想打7佢。
乜Q祁都唔搞有Q用咩

邊個咁大話? i9000舊電用到2日? 佢用 2G 唔上網架? :lol: :lol:

更正 嗰條友用i897

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 10:00 pm 
離線
版主
頭像

enzo 寫:
Kenny Li 寫:
Jonathan Chan 寫:
Kenny Li 寫:
spandau 寫:
又一次証明HTC超級OVER-PRICED, 五千幾7吋TABLET, 傻左, 佢真係以為自己係神呀? 用左會飛....?

同樣 7 寸, 而家 Galaxy Tab 賣 $3500. 你會用 $5388 去買 Flyer 定用 $3500 去買 Galaxy Tab?

我錢多到用唔晒都唔會買部 "中國人製造" 啦!

妖你乜鬼楊都反嘅!
Samsung 試過真係怕左,SE都仲好D,有條友仔話自己部9000舊電用到2日,好想打7佢。
乜Q祁都唔搞有Q用咩

邊個咁大話? i9000舊電用到2日? 佢用 2G 唔上網架? :lol: :lol:

我老媽部i897 淨係開住data 一日update 兩次個咩 actxxx weather 都只係日半電量

莫非用2G?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 27, 2011 4:54 pm 
離線
版主
頭像

[qoute] 莫非用2G?[/quote]

one2free 3G 咋,平日只有個天氣每6個鐘update一次,極少data (每日用1mb鬆d )

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :