IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:02 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 2:13 am 
離線
版主
頭像

IMA Reporter 寫:
有!你聽日買多一部然後 Pass 俾我,我玩熟左再教你。

Jonathan Chan 寫:
屌! 揾埋娜娜同E神先好wor!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

一部 Flyer 就想約晒佢兩個出黎?你貪心左 D 喎...

屌個DLNA 吖3310 play 唔到flyer signal...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 2:19 am 
離線
資深玩家
頭像

一部 Flyer 就想約晒佢兩個出黎?你貪心左 D 喎...

屌個DLNA 吖3310 play 唔到flyer signal...

3310?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 2:24 am 
離線
版主
頭像

3310?Demon AVR-3311

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 2:31 am 
離線
資深玩家
頭像

有冇收我 E-Mail 呀?WhatsApp 有更新喎。

8) 8) 8) 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 1:25 pm 
離線
資深玩家
頭像

又一次証明HTC超級OVER-PRICED, 五千幾7吋TABLET, 傻左, 佢真係以為自己係神呀? 用左會飛....?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 4:47 pm 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
又一次証明HTC超級OVER-PRICED, 五千幾7吋TABLET, 傻左, 佢真係以為自己係神呀? 用左會飛....?

同樣 7 寸, 而家 Galaxy Tab 賣 $3500. 你會用 $5388 去買 Flyer 定用 $3500 去買 Galaxy Tab?

我錢多到用唔晒都唔會買部 "中國人製造" 啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 5:53 pm 
離線
版主
頭像

部x220 仲吸引過部flyer 啦 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 5:57 pm 
離線
全職睇場
頭像

enzo 寫:
部x220 仲吸引過部flyer 啦 :lol: :lol: :lol:

不如用 $5388 買 5 台 Novo8

http://1pad.cn/tag.php?tag=%E8%89%BE%E8%AF%BANOVO8

:lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 6:19 pm 
離線
版主
頭像

enzo 寫:

識貨!終於有人睇到!
lPS panel. 呢期新寵. 襯我,夠低調 8) 8) :-P :-P :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 6:26 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
spandau 寫:

同樣 7 寸, 而家 Galaxy Tab 賣 $3500. 你會用 $5388 去買 Flyer 定用 $3500 去買 Galaxy Tab?

妖你乜鬼楊都反嘅!
Samsung 試過真係怕左,SE都仲好D,有條友仔話自己部9000舊電用到2日,好想打7佢。
乜Q祁都唔搞有Q用咩

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 6:28 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
enzo 寫:

不如用 $5388 買 5 台 Novo8

http://1pad.cn/tag.php?tag=%E8%89%BE%E8%AF%BANOVO8

:lol: :lol: :lol: :lol:

又涉檯腳?咪玩啦!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 6:37 pm 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
spandau 寫:

妖你乜鬼楊都反嘅!
Samsung 試過真係怕左,SE都仲好D,有條友仔話自己部9000舊電用到2日,好想打7佢。
乜Q祁都唔搞有Q用咩

邊個咁大話? i9000舊電用到2日? 佢用 2G 唔上網架? :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 9:27 pm 
離線
版主
頭像

enzo 寫:

識貨!終於有人睇到!
lPS panel. 呢期新寵. 襯我,夠低調 8) 8) :-P :-P :-P

貴野 !!! 香港好似得普通panel 既i3 同貴版 6cell 既 i5 賣right? 成萬3蚊.... :-P :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 9:28 pm 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:
spandau 寫:

妖你乜鬼楊都反嘅!
乜Q祁都唔搞有Q用咩

邊個咁大話? i9000舊電用到2日? 佢用 2G 唔上網架? :lol: :lol:

我老媽部i897 淨係開住data 一日update 兩次個咩 actxxx weather 都只係日半電量

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 5月 25, 2011 9:56 pm 
離線
版主
頭像

enzo 寫:
enzo 寫:

識貨!終於有人睇到!

貴野 !!! 香港好似得普通panel 既i3 同貴版 6cell 既 i5 賣right? 成萬3蚊.... :-P :-P

妖死嘢

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 63 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :