IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 3:45 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 2:17 am 
離線
高級玩家

多謝阿公介紹,部O7可以直上芒果7661仲有中文(簡體),有手寫,有JB,但係未習慣玩
有個PANORAMA SHOT幾好玩
改REG好麻煩KEYBOARD唔好用!!成日按錯!
介面唔習慣...不過上網堅快!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 2:48 am 
離線
全職睇場
頭像

andrewcpy 寫:
多謝阿公介紹,部O7可以直上芒果7661仲有中文(簡體),有手寫,有JB,但係未習慣玩
有個PANORAMA SHOT幾好玩
改REG好麻煩KEYBOARD唔好用!!成日按錯!
介面唔習慣...不過上網堅快!

我今日入多部 Samsung Focus (i917) 食芒果 :lol:

不過 Samsung 唔同 LG 可以改 registry 去 JB ......... 而家煩緊 down grade 去 pre-NODO !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 2:56 am 
離線
版主
頭像

勁呀, 我都無玩過W7 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 3:16 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

1) 4 寸 Super AMOLED 芒
2) 內置 8GB 可另加 32GB
4) 三星出品

賣 $1350! 唔入對唔住自已啦 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 3:23 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
政 寫:

4) 三星出品

全新?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 3:28 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:

4) 三星出品

全新?

1. 全新 = $1400
2. 14 日機 = $1350
3. 全新 + 已改中文 (用 i8700 ROM) = $1500

另加 $6 解鎖, 唔包電 (用 i9000 電) !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 3:30 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:

4) 三星出品

全新?

3. 全新 + 已改中文 (用 i8700 ROM) = $1500

大6?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 3:40 am 
離線
版主

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:

4) 三星出品

全新?

大6?

都係唔好問咁多

我要留番俾nokia做我既第一部wp機

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 3:41 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
大6?

Yes! 長城! 賣 Motorola Charm 果間 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 4:18 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
大6?

Yes! 長城! 賣 Motorola Charm 果間 :wink:

講起CHARM, 我睇中左白色GALAXY PRO白色, 個價又好ok, 我見個網寫英文機, 我想問你android機係唔係一定可以顯示到中文???
THX

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 5:14 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
講起CHARM, 我睇中左白色GALAXY PRO白色, 個價又好ok, 我見個網寫英文機, 我想問你android機係唔係一定可以顯示到中文???
THX

我未見過有一部 Android 機唔可以顯示中文! 除非有人故意剷走個中文啦! 但咁過唔到 Google 果關!

買啦, 個價 OK 架! 你等得的話, 上面好快有貨! 睇怕 $1500 落到樓 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 13, 2011 8:46 am 
離線
版主
頭像

買啦, 我上到去都買 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 14, 2011 3:03 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
THX

我未見過有一部 Android 機唔可以顯示中文! 除非有人故意剷走個中文啦! 但咁過唔到 Google 果關!

買啦, 個價 OK 架! 你等得的話, 上面好快有貨! 睇怕 $1500 落到樓 :lol: :lol:

我就係見唔洗1500

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 14, 2011 3:10 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
THX

我就係見唔洗1500

即買啦 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 14, 2011 3:31 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
THX

我就係見唔洗1500

即買啦 :lol: :lol:

expansys出名賣機賣得貴都只係賣緊$1985
http://www.expansys.com.hk/mobile-phones/brand/samsung/

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :