IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 06, 2024 9:43 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 2:37 am 
離線
新手入場

原版rom ftf format, 用flashtool flash
rooted rom img format, 要先unlock bootloader之後再用fastboot flash(注意unlock完bootloader會失去保養及全部data會reset晒, 請先行backup!!)

原版
http://u.115.com/file/aq30petf

root版
http://u.115.com/file/clnai2hk

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 2:53 am 
離線
全職睇場
頭像

咁快手有 "自家制 rom" 呀 :-o :-o

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:00 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
咁快手有 "自家制 rom" 呀 :-o :-o

;)

早兩日本來試過整但衰o左, 係咁不停reboot

今次試過晒完全冇問題 8)

部機root o左好用好多!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:09 am 
離線
版主

幾時會有人將xperia mini個ROM, 改寫, 放入X8度
等佢可以順暢D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:14 am 
離線
新手入場

剪刺 寫:
幾時會有人將xperia mini個ROM, 改寫, 放入X8度
等佢可以順暢D

x8 先天硬件差, 順極有限 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:18 am 
離線
全職睇場
頭像

simon 寫:
;)

人仔未減價! 最少都 data plan 用戶減 $600 啦! 但又未有! 所以未出機, 無得試 :-( :-(

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:21 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
simon 寫:
;)

人仔未減價! 最少都 data plan 用戶減 $600 啦! 但又未有! 所以未出機, 無得試 :-( :-(

阿公, 你唔嫌細mon, 呢部野真係玩得過, 咩function都差唔多齊晒, 又順暢, 連雙mic都有埋(雖然點都唔及mot記ct), 人仔台減$600我覺得已經好抵!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:23 am 
離線
全職睇場
頭像

simon 寫:
阿公, 你唔嫌細mon, 呢部野真係玩得過, 咩function都差唔多齊晒, 又順暢, 連雙mic都有埋(雖然點都唔及mot記ct), 人仔台減$600我覺得已經好抵!!

人仔台如果有減$600 我就一早出左啦! 就係無 ..................

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:28 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
simon 寫:

人仔台如果有減$600 我就一早出左啦! 就係無 ..................

呀係wo, 得減$400, 唔記得o左........ :mrgreen:

anyway, 都抵架喇, 而家仲有android kitty 機座送, 我早一個星期買都冇呀 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:48 am 
離線
全職睇場
頭像

simon 寫:
呀係wo, 得減$400, 唔記得o左........ :mrgreen:

anyway, 都抵架喇, 而家仲有android kitty 機座送, 我早一個星期買都冇呀 :cry:

等佢減 $600 先 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 9:17 am 
離線
版主
頭像

亞公算啦, 400同600對你有分別咩......

你仲有無AC買架 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:00 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
亞公算啦, 400同600對你有分別咩......

你仲有無AC買架 :lol:

差成 $200 .......... 夠我食成個星期啦 .......... :lol: :lol:

我對上一次去人仔出機是 SE X8. 應該得掛?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 3:43 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
差成 $200 .......... 夠我食成個星期啦 .......... :lol: :lol:

咪玩啦...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 4:21 pm 
離線
全職睇場
頭像

IMA Reporter 寫:
Kenny Li 寫:

咪玩啦...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

大哥, 上面 $2 一個麵包, $8 一個飯盒, 一日食一個麵包當早餐, 2 個飯盒當午餐 & 晚餐 = $2 + $8 + $8

$18 x 7日 = $126.

咁剩低果 $74 就係我既玩具錢 :-( :-(

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2011 10:33 pm 
離線
版主
頭像

us 呀 !?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :