IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 8:14 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 3D手機有咩用!?
文章發表於 : 週二 8月 30, 2011 11:20 pm 
離線
版主
頭像

不經不覺, 已經玩O左兩部3D機...

覺得真係......新屎坑3日香

最大賣點, 睇3D片!! 講真, HK有幾多套3D講中文架......咪得果套肉蒲團!! 男仔朋友就無問題, 無奶油女仔

又播呢套俾人睇架 :lol:

播西片, 首選亞凡達同生化危機......可惜無字幕......D/L O左又唔識JOIN 埋3D片一齊

唔睇字幕片咪得日劇...... :lol:

好LA , BT 一套3D 要幾耐......套套都1XGB ! 點播呀

好LA ! 唔播3D片玩影3D相, 又係戇居 !!

SEND 俾人, 人地睇唔出(人地唔係3D手機) !! 個死人檔案係MPO , 就開唔到TIM !

拎去哂仲激, $48/張呀大佬...... 你估$4.8 !? 點哂呀 !?

即係自己手機睇哂......

我覺得好後悔...... :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 3D手機有咩用!?
文章發表於 : 週三 8月 31, 2011 1:01 am 
離線
全職睇場
頭像

再加上老眼分花, 睇兩睇, 頭暈 ..................

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 31, 2011 8:35 am 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
不經不覺, 已經玩O左兩部3D機...

覺得真係......新屎坑3日香

最大賣點, 睇3D片!! 講真, HK有幾多套3D講中文架......咪得果套肉蒲團!! 男仔朋友就無問題, 無奶油女仔

又播呢套俾人睇架 :lol:

播西片, 首選亞凡達同生化危機......可惜無字幕......D/L O左又唔識JOIN 埋3D片一齊

唔睇字幕片咪得日劇...... :lol:

好LA , BT 一套3D 要幾耐......套套都1XGB ! 點播呀

好LA ! 唔播3D片玩影3D相, 又係戇居 !!

SEND 俾人, 人地睇唔出(人地唔係3D手機) !! 個死人檔案係MPO , 就開唔到TIM !

拎去哂仲激, $48/張呀大佬...... 你估$4.8 !? 點哂呀 !?

即係自己手機睇哂......

我覺得好後悔...... :cry:

你吾系两部都买咗下话???

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 31, 2011 10:07 am 
離線
資深玩家
頭像

由始至終3D 手機都係桌頭多過實用,就算在電器店彩47吋3D 電視示範, 睇未夠3分鐘都頭暈, 仲講在4吋左右的mon 睇, 唔暈就假啦, 3D 電視一樣啦, 我諗10個買的人都係睇幾次3D blu--ray, 就冇再用過3D 功能, 都係同平時一樣睇電視, 咁就比多幾千蚊啦.
所以3D 手機都係桌頭野,坤你比多D 錢law

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章