IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:04 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 12:17 am 
離線
高級玩家
頭像

提多少少,小弟嘅SIM係加咗"本機號碼",唔知無加嘅有無問題,唔得唔好抦我呀。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 12:49 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
提多少少,小弟嘅SIM係加咗"本機號碼",唔知無加嘅有無問題,唔得唔好抦我呀。

正! 你部 VU 係 S 版定 L 版?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 12:52 am 
離線
全職睇場
頭像

另外, 上完 ICS 又點 root?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 1:05 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

我部係 L 版。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 1:06 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
另外, 上完 ICS 又點 root?

我唔識root機架... :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 1:12 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

我部係 L 版。

正! 咁而家可以放心入手!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 3:09 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

我部係 L 版。

正! 咁而家可以放心入手!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 12:16 pm 
離線
新手入場
頭像

係咪升上 4.04 之後, 都有打出電話時, 問你打本地定韓國呢?
除呢樣外, 冇乜其他問題呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 7月 02, 2012 2:29 pm 
離線
高級玩家
頭像

netkid 寫:
係咪升上 4.04 之後, 都有打出電話時, 問你打本地定韓國呢?
除呢樣外, 冇乜其他問題呢?

係有呢個問題

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 16, 2014 12:26 am 
離線
高級玩家
頭像

部 SU540升咗之後一直係大人用。近來換咗部F160俾佢,部SU540我用,但慢到想死。問番大人,佢話一直都係咁慢。
亞公,有無得FLASH CM呢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 16, 2014 12:47 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
部 SU540升咗之後一直係大人用。近來換咗部F160俾佢,部SU540我用,但慢到想死。問番大人,佢話一直都係咁慢。

慢用: http://bbs.gfan.com/android-6110346-1-2.html

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 16, 2014 1:54 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

慢用: http://bbs.gfan.com/android-6110346-1-2.html

唔該亞公。但網盤文件已不存在

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 16, 2014 2:25 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:

咁就無計 .........

其實你 reset 一次, 原裝 ROM 都應該會順好多! 因為我都用緊, 都叫可以接受 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 16, 2014 2:45 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

咁就無計 .........

其實你 reset 一次, 原裝 ROM 都應該會順好多! 因為我都用緊, 都叫可以接受 :wink:

已試過RESET,再FLASH都試過。作用不大,我個人完全頂唔到咁慢,慢到開BROWSER都幾十秒至得。我已經無咩APPS裝落去,只有GOOGLE 自己嘅APPS。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 16, 2014 3:36 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
已試過RESET,再FLASH都試過。作用不大,我個人完全頂唔到咁慢,慢到開BROWSER都幾十秒至得。我已經無咩APPS裝落去,只有GOOGLE 自己嘅APPS。

會唔會你部機有問題?

你睇! 我用 Stock ROM : https://www.dropbox.com/s/ngmq5ol9xgngx ... 032932.mp4

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :