IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:54 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 10:32 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
即係俾狗咬唔要, 太新又唔要...... 花先好買

大陸場買機守則:

1. 如果你有 陳 sir 咁靚仔, 買乜都唔怕 :lol:
2. 除非你識分, 識睇全新機, 原裝機, 否則俾全新機價, 買翻新機! 賴野!
3. 小花機, 最大機會是 14 日機, 暗病機會比較低!

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 6:13 pm 
離線
新手入場

政 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
即係俾狗咬唔要, 太新又唔要...... 花先好買

大陸場買機守則:

1. 如果你有 陳 sir 咁靚仔, 買乜都唔怕 :lol:
2. 除非你識分, 識睇全新機, 原裝機, 否則俾全新機價, 買翻新機! 賴野!
3. 小花機, 最大機會是 14 日機, 暗病機會比較低!

:lol:

1. 無我份
2. 唔識分
3. 呢點最穩陣 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 04, 2012 8:38 pm 
離線
新手入場
頭像

亞公都入手啦喎, 呢部機真係除左個相機差d之外, 其它嘢都係一流.

千幾蚊有s4 雙春, 2g ram, 4g lte, 720p ips靚mon. 重想點?

不過都係果句, 玩kr機 一定唔好買L版.(除左A820L).

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 29, 2012 3:34 pm 
離線
新手入場

which shop @ 1400, thanks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 29, 2012 4:27 pm 
離線
全職睇場
頭像

lyoon 寫:

飛揚 3 樓 & 4 樓, 及 長城近期都番左好多貨! 小花機而家 $1200-1300 有交易! 充新就 $1400 左右!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 12月 29, 2012 11:04 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
lyoon 寫:

飛揚 3 樓 & 4 樓, 及 長城近期都番左好多貨! 小花機而家 $1200-1300 有交易! 充新就 $1400 左右!

多謝KENNY 兄.

1200-1400 個價係單機定連標準配件 (1電,1充...)

除長城外,有無其他店介紹....怕入鬼機...

另外知唔知邊度有平sky a850k :)

thanks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 30, 2012 2:01 am 
離線
全職睇場
頭像

lyoon 寫:
多謝KENNY 兄.

1200-1400 個價係單機定連標準配件 (1電,1充...)

thanks

單機, 跟電! 長城同飛揚都有好多貨, 慢慢行實搵到 ;)

A850 飛揚 4 樓有大量! 而家充新單機 $2000 左右! 未到 政政 $1500 指標, IMA 其他兄弟都未入!

新手買小花機玩下, 中鬼機既機會比較細! 上面都有講點解 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 31, 2012 12:51 am 
離線
新手入場

lyoon 寫:
Kenny Li 寫:
lyoon 寫:

多謝KENNY 兄.

thanks

today visited....may be i am not handsome...

1 open 1500, 1 open 1450, 1 open 1350....

and 山東Po ignored me......so grey

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 31, 2012 12:56 am 
離線
全職睇場
頭像

lyoon 寫:
today visited....may be i am not handsome...

1 open 1500, 1 open 1450, 1 open 1350....

and 山東Po ignored me......so grey

第一次去就有咁既價, 已經好靚仔啦 :lol:

你唔可以玩一次半次就可以拍住 陳 sir 咁靚仔架 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 01, 2013 2:28 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
lyoon 寫:

第一次去就有咁既價, 已經好靚仔啦 :lol:

你唔可以玩一次半次就可以拍住 陳 sir 咁靚仔架 :lol:

thank kenny ,

but i saw taobao price with accessories (batteries....etc) also from 1520 (95new), 1600 (99new)...

but taobao ...also afraid ghost device.....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 9:59 pm 
離線
新手入場

1300 entered !!!

thanks kenny

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 1月 06, 2013 10:32 pm 
離線
全職睇場
頭像

lyoon 寫:

$1300 個價好靚!抵玩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 14, 2013 9:05 am 
離線
新手入場
頭像

lyoon 寫:

$1300 係乜版本呢 ?

另外, 阿公, e210 上面做緊乜價呢 ?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 1月 14, 2013 2:49 pm 
離線
全職睇場
頭像

netkid 寫:
lyoon 寫:

代佢答: K 版

我好耐無上去,唔知價!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 15, 2013 4:02 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
netkid 寫:
lyoon 寫:

代佢答: K 版

我好耐無上去,唔知價!

thanks

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :