IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:08 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週日 12月 02, 2012 3:24 am 
離線
全職睇場
頭像

今日上去見有 LG F160K 全新單機賣 $1400 人仔, 即時入一部玩下 4.1.2. 先!

1. 3G 接收唔夠 E160K 咁好! 3G 成日跳上跳落!
2. 3G -> 4G -> 3G 轉得快過 E160K
3. SMS 完全無問題!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 02, 2012 8:21 am 
離線
版主
頭像

咁快手 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 02, 2012 11:26 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
今日上去見有 LG F160K 全新單機賣 $1400 人仔, 即時入一部玩下 4.1.2. 先!

1. 3G 接收唔夠 E160K 咁好! 3G 成日跳上跳落!
2. 3G -> 4G -> 3G 轉得快過 E160K
3. SMS 完全無問題!

Kenny兄, 請問OTA定用電腦UP? 手機check 話我4.0已最新

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 02, 2012 4:30 pm 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
Kenny兄, 請問OTA定用電腦UP? 手機check 話我4.0已最新

OTA 未有! 我 download 個 ROM 然後自已刷

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 02, 2012 11:09 pm 
離線
新手入場

can root?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 12月 02, 2012 11:31 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

OTA 未有! 我 download 個 ROM 然後自已刷

咁我唯有等下OTA.

另外, 請問F160K電, 在那裡買好? 我估舊電柴柴地, 叉滿電甩火牛,房未出到廳,無咗3%. 最尾嗰30%已經開了Power saver, 都插得快過股災.

另外再問, E160K 大約咩價?

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 12:21 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

咁我唯有等下OTA.

另外, 請問F160K電, 在那裡買好? 我估舊電柴柴地, 叉滿電甩火牛,房未出到廳,無咗3%. 最尾嗰30%已經開了Power saver, 都插得快過股災.

飛揚有好多電池檔, 間間問下.

我星期六問, 小花 E160K 賣 $1500 左右! 充新單機賣 $1600 人仔!

但 K 版一直好缺貨! 要留貨!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 1:36 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

咁我唯有等下OTA.

飛揚有好多電池檔, 間間問下.

我星期六問, 小花 E160K 賣 $1500 左右! 充新單機賣 $1600 人仔!

但 K 版一直好缺貨! 要留貨!

吓, 即係要搵相熟檔口留貨? 我無喎...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 2:02 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:

咁就要 2:00pm 左右上去間間問下.

小心買到翻新機!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 3:29 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

小心買到翻新機!

好難WOR ! :lol: 太新就係鬼 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 3:49 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

小心買到翻新機!

我買小花都唔會買太花 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 4:06 am 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

小心買到翻新機!

Kenny兄, 小弟明白了, 多謝賜教.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 4:12 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

小心買到翻新機!

Kenny兄, 小弟明白了, 多謝賜教.

Sorry, 打錯! 我買小花都唔會買太

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 4:16 am 
離線
版主
頭像

即係俾狗咬唔要, 太新又唔要...... 花先好買

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 12月 03, 2012 4:21 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
即係俾狗咬唔要, 太新又唔要...... 花先好買

大陸場買機守則:

1. 如果你有 陳 sir 咁靚仔, 買乜都唔怕 :lol:
2. 除非你識分, 識睇全新機, 原裝機, 否則俾全新機價, 買翻新機! 賴野!
3. 小花機, 最大機會是 14 日機, 暗病機會比較低!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 31 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :