IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:36 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週一 9月 26, 2005 2:49 pm 
離線
Site Admin
頭像

同 hp 4150 比較又如何?

同埋想問下 palm 有無 mapking 果類 map 的program?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 04, 2005 9:26 pm 
離線
新手入場
頭像

個人感覺係佢好大部, 好厚, 但佢係唯一有成4G容量0既pda,
不過畀我就唔會買. :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 11, 2005 7:01 pm 
離線
新手入場
頭像

PLAM O既產品真係唔係好靠得住...
用PPC好啦~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 11, 2005 11:53 pm 
離線
新手入場
頭像

我唔知後期0既palm靠唔靠得住,
但我第一部palm就甚少hang機,
softreset甚至hardreset都甚少,
但當佢同ppc個mon一併埋就...... :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 13, 2005 10:46 am 
離線
新手入場

你用開palm的話..你轉去ppc..會好想死
個時我用左三個week唔夠....4150 頂唔順..都係轉返palm
又慢又hang..又唔夠ram..又要自己allocate ram...總知就唔就手

不過呢部lifedrive..因為用左md....又係想死
palm不嬲即load即用..佢野野要read一read個md
搞到performance...慢晒~

唉~~不過呢部都係一部好機用~~
如果要買留意下新出的 tx...都係好野

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題