IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 5月 08, 2024 7:51 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 802sh完美歐版~~
文章發表於 : 週六 10月 29, 2005 6:52 pm 
離線
新手入場

三少,謝利記>>>>>>>求求你la!!!!..........可吳可以係11月之內幫係三少度買既802sh改做完美歐版??求求你la!!!!
如果吳得既話,05年之內可吳可以幫係你度買既802sh改做完美歐版?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 1:24 am 
離線
新手入場

係啦~ 之前又話出~ 都唔知係唔係吹水.......

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:30 am 
離線
新手入場

http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewto ... c&start=15
發表於: 星期六 八月 27, 2005 8:04 pm 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

三少講in27/08/2005:

暫時未公開 upgrade 住 ~

若然你的 802sh 係於我店購買的話, 請放心, 你們將會是首批可進行upgrade的, 時間和價錢(當然優惠價啦), 會容後公告, 請留意 ^^

而其他的話, 就要等 謝利記 的公告了 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:31 am 
離線
新手入場

v802sh 寫:
http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewtopic.php?t=7540&postdays=0&postorder=asc&start=15
發表於: 星期六 八月 27, 2005 8:04 pm 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

三少講in27/08/2005:

暫時未公開 upgrade 住 ~

若然你的 802sh 係於我店購買的話, 請放心, 你們將會是首批可進行upgrade的, 時間和價錢(當然優惠價啦), 會容後公告, 請留意 ^^

而其他的話, 就要等 謝利記 的公告了 ~

三少.....8月到依家都末有,我好吳放心woo!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:34 am 
離線
新手入場

http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewto ... c&start=30
發表於: 星期三 八月 31, 2005 2:15 pm 文章主題:

三少講04/09/2005:

Mr. K 寫:
有得就咁upgrade個完美版未?
( 我部機唔係三少記買的 ...... :oops: )

等等 好快有 放心 ~

三少 在 星期日 九月 04, 2005 5:59 am 作了第 1 次修改

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:36 am 
離線
新手入場

v802sh 寫:
http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewtopic.php?t=7540&postdays=0&postorder=asc&start=30
發表於: 星期三 八月 31, 2005 2:15 pm 文章主題:

三少講04/09/2005:

Mr. K 寫:
有得就咁upgrade個完美版未?
( 我部機唔係三少記買的 ...... :oops: )

等等 好快有 放心 ~

三少 在 星期日 九月 04, 2005 5:59 am 作了第 1 次修改

三少......好快有!!..........等左差吳多兩個月都未有woo!!??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:54 am 
離線
新手入場

http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewto ... c&start=75
發表於: 星期四 九月 29, 2005 3:21 am 文章主題:

三少講in04/09/2005:

lafty 寫:
Can you please give me a reply? I just need to upgrade the firmware for my 802sh. When is it available and how much?

要等待"謝利記"的公告了 ~ 謝謝

改機問題是他負責的 ~ sorry

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:55 am 
離線
新手入場

v802sh 寫:
http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewtopic.php?t=7540&postdays=0&postorder=asc&start=75
發表於: 星期四 九月 29, 2005 3:21 am 文章主題:

三少講in04/09/2005:

lafty 寫:
Can you please give me a reply? I just need to upgrade the firmware for my 802sh. When is it available and how much?

要等待"謝利記"的公告了 ~ 謝謝

改機問題是他負責的 ~ sorry

嘩......9月頭同9月尾d態度吳同灑

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 6:23 pm 
離線
新手入場

講真.... 係唔係真係有完美歐版嫁..... 你只賣完美歐版機又唔幫人改..... 都唔知你係唔係買部歐版機番黎的....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 6:58 pm 
離線
版主
頭像

因內部問題,暫時未能提供,不便之處,敬請原諒.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 7:42 pm 
離線
新手入場

Jerrykee 寫:
因內部問題,暫時未能提供,不便之處,敬請原諒.

咁05年之內可吳可以改做完美歐版?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 7:58 pm 
離線
新手入場
頭像

唔知係咪未賣曬d 802sh,所以唔改

以上觀點,只係本人估估下.吹下水....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 8:24 pm 
離線
新手入場

咩內部問題? 成日收收埋埋唔同人講.....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:26 pm 
離線
新手入場
頭像

902SH 寫:
唔知係咪未賣曬d 802sh,所以唔改

以上觀點,只係本人估估下.吹下水....

吹水去自由廣場啦,驚世界唔亂走去攪事就係你呢種人啦,咩都估估下 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 30, 2005 10:28 pm 
離線
新手入場
頭像

ball0936 寫:
咩內部問題? 成日收收埋埋唔同人講.....

人地內部嘅問題要公開同人講? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :