IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 5月 09, 2024 7:28 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 改日版903 問題
文章發表於 : 週四 11月 03, 2005 2:25 am 
離線
新手入場
頭像

己經睇過近排既post, 但仍找不都答案, 希望有人能夠解答, 謝謝

903sh 改日文後 save 相時間要幾耐?
打日文會否reboot?
日文除左re-provision 問題外, 同原版有咩問題/分別?
用改名方法用aac ringtone 得唔得?
接收穏唔穏定?

唔該哂各有心人回覆! :-P

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 改日版903 問題
文章發表於 : 週六 11月 05, 2005 7:09 pm 
離線
新手入場

fantason 寫:
己經睇過近排既post, 但仍找不都答案, 希望有人能夠解答, 謝謝

日文除左re-provision 問題外, 同原版有咩問題/分別?
接收穏唔穏定?

我用緊日版…多口代回答啦
其實你追返 jerry 的post會知道佢講過各版本的比較的
日版903…影相時間可以講幾秒就save到相…同歐版speed差唔多
打日文…直至現時為止我未曾試過reboot機(但你有必要打日文咩?)
Reprovisioning係死證…是正常的!呢個唔解釋啦
但係明顯的問題係…你上網會出現有圖無字囉
其他都無problem

日本版的好處係…可以轉換3個不同的theme
Wallpaper因少了歐版及港版等下邊條bar (因佢係透明的)
故可以全畫面
最近 仲有人識改晒部手機…影相唔會響!我遲d嫌左日版…可能改中文順便整下影相無聲..hehe

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 05, 2005 8:49 pm 
離線
新手入場
頭像

dbsken 寫:
fantason 寫:

接收穏唔穏定?

其實你追返 jerry 的post會知道佢講過各版本的比較的
日版903…影相時間可以講幾秒就save到相…同歐版speed差唔多
打日文…直至現時為止我未曾試過reboot機(但你有必要打日文咩?)
其他都無problem

Wallpaper因少了歐版及港版等下邊條bar (因佢係透明的)
故可以全畫面
最近 仲有人識改晒部手機…影相唔會響!我遲d嫌左日版…可能改中文順便整下影相無聲..hehe

thanks 你既reply呀!

我有必要打日文架~ send 中文sms 俾人同埋create song playlist + folder名咁, 所以我部802sh reboot version 我好唔開心 >_<

影相如果改埋無聲都ok :p

thx!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 11月 06, 2005 6:20 am 
離線
版主

dbsken 寫:
fantason 寫:

接收穏唔穏定?

其他都無problem

故可以全畫面

唔該晒 ~ dbsken 的代答 :oops:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章