IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 5月 02, 2024 12:13 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 11月 16, 2005 4:52 pm 
離線
資深玩家
頭像

為方便海外及本地顧客, 小店增設網上商店, 附設信用咭, Paypal 及西聯付款,讓顧客更彈性選購心愛物品.

歡迎入內參觀:

http://www.ima-shop.com

最後由 謝利記 於 週日 3月 12, 2006 8:30 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 16, 2005 5:12 pm 
離線
高級玩家
頭像

Wow! So good!..Support!
Just ordered from your website, paid by PAYPAL. Thx!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 17, 2005 12:38 pm 
離線
新手入場
頭像

冇中文既??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 17, 2005 12:40 pm 
離線
版主
頭像

DerekW 寫:
冇中文既??

有架, 你見唔見右下方位置有d旗仔呀? o個度揀language~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 17, 2005 8:04 pm 
離線
新手入場
頭像

I See,睇睇先.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 11月 18, 2005 10:04 am 
離線
新手入場

謝利記 寫:
為方便海外及本地顧客, 小店增設網上商店, 附設信用咭, Paypal 及西聯付款,讓顧客更彈性選購心愛物品.

歡迎入內參觀:

http://www.ima-shop.com

運費貴左d喎, 我想買粒電都要$100, 都係運去香港o者 :( 如果用local courier可以平d :P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 11月 18, 2005 11:08 am 
離線
版主
頭像

Ken_CKFan 寫:
運費貴左d喎, 我想買粒電都要$100, 都係運去香港o者 :( 如果用local courier可以平d :P

如果係香港, 其實都可以上謝利記買架~ ^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 11月 19, 2005 10:01 am 
離線
新手入場

奧瑪 寫:
Ken_CKFan 寫:

如果係香港, 其實都可以上謝利記買架~ ^^

唔係成日去開又唔想特登去, 懶得去先諗住上網買, 但比個運費嚇親囉 :-o .所以小弟覺得如果運費平d會更吸引. 如果我係買電話既, 我就唔介意比$100運費; 但買舊電都要$100就....哈哈, 個人意見 :-P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 11月 19, 2005 11:16 am 
離線
新手入場

請問一下,如用信用咭結帳,可否使用AE(美國運通)咭呢!?謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 11月 19, 2005 2:25 pm 
離線
全職睇場
頭像

takuya 寫:
請問一下,如用信用咭結帳,可否使用AE(美國運通)咭呢!?謝謝!

Sorry, 因 Payment Gateway 不接受 AE, 所以現時只能使用 Master & Visa!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 20, 2005 9:29 pm 
離線
高級玩家
頭像

takuya 寫:

If you choose pay by PAYPAL on IMA-Shop, then you can use American Express card la :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 20, 2005 11:45 pm 
離線
新手入場

hotcoklat 寫:
takuya 寫:

If you choose pay by PAYPAL on IMA-Shop, then you can use American Express card la :)

請教閣下,paypal是如何使用呢?謝謝! :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 21, 2005 9:25 pm 
離線
高級玩家
頭像

first, log in to www.paypal.com

Register all your personal data, include your E-mail a/c that can do each & every transaction.

Then register your Amex card inside PAYPAl, and wait 3 days to get the verify pin number, then set the pin number on PAYPAL again in your register card. after all, your AMEX card will be verified. Then you can use your AMEXb card do any transaction on PAYPAL.com.

Cheer!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 22, 2005 5:20 pm 
離線
新手入場

hotcoklat 寫:
first, log in to www.paypal.com

Register all your personal data, include your E-mail a/c that can do each & every transaction.

Then register your Amex card inside PAYPAl, and wait 3 days to get the verify pin number, then set the pin number on PAYPAL again in your register card. after all, your AMEX card will be verified. Then you can use your AMEXb card do any transaction on PAYPAL.com.

Cheer!

先謝謝解答!但有一句唔太明:

then set the pin number on PAYPAL again in your register card

可否為小弟解釋一下呢!?謝謝!

另,請問如何於“謝利記online”使用paypal呢!?謝謝!
(比較多問題,希望閣下唔好介意)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 22, 2005 5:37 pm 
離線
全職睇場
頭像

你用張 credit card 登記完, Paypal 會於你信用咭象徵式收你一個銀碼 (好似會退回), 咁你下期 credit card 張 bill 就會有 Paypal 收你錢的第一個 payment.

於這個 transaction, 會有一個 code 出現於你張 credit card 月結單, 你用這個 code 再 verify 一次之後, 就完成整個登記!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :