IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 5月 07, 2024 3:16 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週五 11月 25, 2005 1:55 pm 
離線
資深玩家
頭像

是否如果日版802sh flash做歐版,
就冇re-provisioning問題 ?
可唔可以 read 到sim card phone book ? 會否亂哂次序, 可唔可以from A-Z排列 ?
如果用3-3G, 是否上3GRID只有字冇圖呢 ? 是否不可睇streaming呢 ?
可唔可以video call呢 ?
咁樣由日版flash做歐版的服務要幾錢呀 ?
many thanks ......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 11月 25, 2005 2:12 pm 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
是否如果日版802sh flash做歐版,
就冇re-provisioning問題 ?
可唔可以 read 到sim card phone book ? 會否亂哂次序, 可唔可以from A-Z排列 ?
如果用3-3G, 是否上3GRID只有字冇圖呢 ? 是否不可睇streaming呢 ?
可唔可以video call呢 ?
咁樣由日版flash做歐版的服務要幾錢呀 ?
many thanks ......

1) 無 re-provisioning
2) 可以 read 到sim card phone book
3) 可以from A-Z排列, 唔會亂哂次序
4) 用3-3G, 可上3GRID, 但只有字冇圖 (有少少圖) ? 不可睇streaming!
5) 可以video call

改完美歐版 = HK$300

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 25, 2005 3:25 pm 
離線
資深玩家
頭像

MANY THANKS

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 25, 2005 4:05 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny, how about get to the CSL wap and read the news ? Can I read the photos for the news ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11月 25, 2005 4:10 pm 
離線
全職睇場
頭像

gakwan1 寫:
Kenny, how about get to the CSL wap and read the news ? Can I read the photos for the news ?

CSL wap 同 news 都無問題! 但 photo 就唔記得!

但 CSL 我好肯定可以睇 Video, 因為係 click 個 video 時, 佢會用 MMS send 去俾你!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 11月 26, 2005 9:34 am 
離線
新手入場
頭像

Thank you Kenny ! When I have time, I will bring my V802sh to Jerry and modifiy to Perfect Europe firmware !

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 27, 2005 6:50 pm 
離線
新手入場

how about Smartone In???i can go on to smartone in but cant see any pictures

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案