IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 5月 08, 2024 6:45 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 11月 29, 2005 3:50 am 
離線
新手入場

幣家火 :-o 我前日拎部d750i去先達二樓 update新既w800i Firmware
發現佢同我up左k750i有walkman飛行模色 :(
我係咪比人呃左呀 :x
Firmware依然都係r1k001 :-( :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 29, 2005 5:22 am 
離線
版主
頭像

k750i 無walkman mode!
W800 最新係 R1N035
有關其他問題,可以去番幫你 UPGRADE 既鋪頭查詢.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 11月 29, 2005 1:11 pm 
離線
高級玩家
頭像

Aiolia 寫:
幣家火 :-o 我前日拎部d750i去先達二樓 update新既w800i Firmware
發現佢同我up左k750i有walkman飛行模色 :(
我係咪比人呃左呀 :x
Firmware依然都係r1k001 :-( :cry:

先達...........又係先達.
誤人子弟, 回頭是岸................

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 30, 2005 12:27 am 
離線
新手入場

Jerrykee 寫:
k750i 無walkman mode!
W800 最新係 R1N035
有關其他問題,可以去番幫你 UPGRADE 既鋪頭查詢.

我入去服務資料->型號資料顯視型號出來係K750i :(
開機時係walkman logo架 :-(
謝利咁你可不可以幫我睇睇??
我諗間鋪會唔認賬,因為我改機冇單據 :cry:
如果得的話我星期五來比你睇睇?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 30, 2005 2:32 am 
離線
版主
頭像

拎上黎睇睇

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題