IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 5月 01, 2024 5:09 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 802SH 改日版問題
文章發表於 : 週四 12月 15, 2005 8:32 pm 
離線
新手入場

因為 bf 要經常打日文電郵
所以想問下如果改 802sh 日版
email 功能會唔會好似日版 mms 咁有問題?
thz :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 802SH 改日版問題
文章發表於 : 週五 12月 16, 2005 4:27 am 
離線
版主
頭像

BusyBee 寫:
因為 bf 要經常打日文電郵
所以想問下如果改 802sh 日版
email 功能會唔會好似日版 mms 咁有問題?
thz :oops:

email 功能無問題.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 16, 2005 7:18 am 
離線
新手入場

thx!
我上星期打俾你
有人話我知日版上網功能有限制
所以 email 可能會有問題...
(唔知係邊個但好似唔係你把聲) :oops:

而家安心晒, thx!
今個 weekend 搵你地! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 16, 2005 7:36 pm 
離線
版主
頭像

用日本 vodafone 用 e-mail 無問題,o係香港就唔得 .

用歐洲版就無問題.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 17, 2005 12:35 am 
離線
新手入場

今晚經過旺角先 drop off 俾你地幫我地改機...
到我地食完飯返轉頭你地都仲搞緊
阻住你地食飯真係唔好意思!! :oops:
最衰我唔記得話你知我已經 back up 左 d 相啦...:oops:
唔該晒唔該晒謝利記 & staffs!

而家 set 好晒上網 & email lu~!

仲有三少真係 sorry
一見到你就指住你添 :lol:
(你好似瘦左 8) )

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 17, 2005 4:11 am 
離線
版主

BusyBee 寫:
今晚經過旺角先 drop off 俾你地幫我地改機...
到我地食完飯返轉頭你地都仲搞緊
阻住你地食飯真係唔好意思!! :oops:
最衰我唔記得話你知我已經 back up 左 d 相啦...:oops:
唔該晒唔該晒謝利記 & staffs!

而家 set 好晒上網 & email lu~!

仲有三少真係 sorry
一見到你就指住你添 :lol:
(你好似瘦左 8) )

不用客氣 ~ 我們多謝妳才對呢 ~ ^^

我瘦左 ~ ?? 哈哈 好囉 ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 17, 2005 4:21 am 
離線
版主
頭像

welcome :oops:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :