IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 03, 2024 8:04 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 5月 24, 2005 7:30 pm 
離線
新手入場

我想改S700i 影相無聲,不過想問問...
1.)如果改了影相無聲,再去 cs 升級firmware,會不會沒了影相無聲???
那麼升級firmware後,可不可以再改影相無聲??
2.)改了影相無聲,會不會沒了保養??
3.)如果想自己改,應該要什麼啊,如果出了問題,拿回cs幫不幫我整的啊???
4.)如果上去謝利記改影相無聲,要多少時間,我想問問7:00pm去有沒有問題啊??
星期日開不開啊??

多謝大家的幫忙

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 24, 2005 8:37 pm 
離線
資深玩家
頭像

dboy1029 寫:
1.)如果改了影相無聲,再去 cs 升級firmware,會不會沒了影相無聲???
3.)如果想自己改,應該要什麼啊,如果出了問題,拿回cs幫不幫我整的啊???
4.)如果上去謝利記改影相無聲,要多少時間,我想問問7:00pm去有沒有問題啊??
星期日開不開啊??

多謝大家的幫忙

1.基本上唔會,除非你咁好彩佢好得閒又多手幫你攪返有聲
2.唔會..因為係s/w改..唔折機唔會無保養
3.要買logo加t28 cable,出左問題你唔同佢講你做過乜野,點解唔同你整呢?
4.你打俾佢先 電話: 9433 1563

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 24, 2005 8:59 pm 
離線
版主
頭像

http://www.mobile-channel.com/forum/vie ... #pid327481

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 24, 2005 9:01 pm 
離線
版主
頭像

多謝"版后" reply! :twisted:

Jessica 寫:
dboy1029 寫:
星期日開不開啊??

多謝大家的幫忙

3.要買logo加t28 cable,出左問題你唔同佢講你做過乜野,點解唔同你整呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 24, 2005 9:51 pm 
離線
新手入場

多謝你的回覆 :D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 5月 24, 2005 10:05 pm 
離線
資深玩家
頭像

Jerrykee 寫:
多謝"版后" reply! :twisted:

Jessica 寫:
dboy1029 寫:
星期日開不開啊??

多謝大家的幫忙

舉手之勞^^我都係話我知既野俾佢聽

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章