IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 8:05 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 29, 2005 9:36 pm 
離線
高級玩家
頭像

Just fix my 902 BT problem la..... :lol: :lol: :lol:

Thanks Jerry

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 30, 2005 12:03 am 
離線
新手入場
頭像

Celia 寫:
zerokonG 寫:
小弟新手有問題~
288 果個 unlock 左會同之前有咩野唔同?

唔該哂~ 小弟真係新手... ><"" 麻煩哂~

same. Just the price changed.

嗯.. 唔好意思~ 可能我表達得唔係咁好.. 小弟係想知道.. unlock 同 未 unlock 之間既分別~~ thanks~~ 仲有星期一呢個機會... thanks~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 30, 2005 5:23 am 
離線
版主

fc 寫:
Just fix my 902 BT problem la..... :lol: :lol: :lol:

Thanks Jerry

no need thanks ~ ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 30, 2005 5:24 am 
離線
版主

zerokonG 寫:
Celia 寫:
zerokonG 寫:
小弟新手有問題~

嗯.. 唔好意思~ 可能我表達得唔係咁好.. 小弟係想知道.. unlock 同 未 unlock 之間既分別~~ thanks~~ 仲有星期一呢個機會... thanks~~

unlock = 香港電話網絡用到 

未unlock = 香港電話網絡用不到

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 30, 2005 7:38 am 
離線
新手入場
頭像

三少 寫:
zerokonG 寫:
Celia 寫:
zerokonG 寫:
小弟新手有問題~

i got it~~ thank you~~^^

如果係咁小弟部 902sh 用到 CSL 即係無問題唔洗再拎去 unlock 嘛?

唔該哂

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 30, 2005 8:24 am 
離線
版主

zerokonG 寫:
三少 寫:
zerokonG 寫:
Celia 寫:
zerokonG 寫:
小弟新手有問題~

i got it~~ thank you~~^^

如果係咁小弟部 902sh 用到 CSL 即係無問題唔洗再拎去 unlock 嘛?

唔該哂

應該就無問題既 ~ ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 好ㄟ~~~~
文章發表於 : 週三 6月 01, 2005 11:25 am 
離線
新手入場

我在等ˇ等~~6月價格在姐 :P

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 37 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :