IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 9:20 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週六 10月 07, 2006 1:22 am 
離線
新手入場

請問有冇N73 同 K800i unock 同 轉繁中呀????
兩部機都係英國vodafone 機

幾錢呀???
有冇保養???

另加問知唔知 N95幾時會出呀????

THX~~~~~~ :)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 08, 2006 1:47 pm 
離線
新手入場

fatslam 寫:

07Q1

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 10月 09, 2006 12:00 am 
離線
全職睇場
頭像

fatslam 寫:
請問有冇N73 同 K800i unock 同 轉繁中呀????

幾錢呀???
有冇保養???

代答:

1) N73 同 K800i 買 log 去 unlock, 但唔平! 成本價都要 39.99Euro

2) 兩部都可以轉成中文!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 10, 2006 2:07 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
fatslam 寫:

幾錢呀???
有冇保養???

代答:

1) N73 同 K800i 買 log 去 unlock, 但唔平! 成本價都要 39.99Euro

Thx 先~~~~kenny€€€€

唔知謝利有冇代unlock 服務呢???? :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 10月 10, 2006 2:13 am 
離線
全職睇場
頭像

fatslam 寫:
Kenny Li 寫:
fatslam 寫:

幾錢呀???
有冇保養???

代答:

Thx 先~~~~kenny€€€€

唔知謝利有冇代unlock 服務呢???? :roll:

因為 Vodafone 機要買 log 去 unlock, 而你部機之前會唔會有手尾而影響左個 unlock code ......... 好難講! 所以最好你自己先去買 log!

你只要提供個 IMEI 就可以買到, 好方便! 去以下網站睇睇幫唔幫到你:

www.vodafoneunlock.com

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 12, 2006 3:45 am 
離線
新手入場

我想問kenny 兄: :-)
如果n73 係from au"3" 的 .咁重有無得unlock 同中文化呢 ? :-o

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 12, 2006 4:00 am 
離線
全職睇場
頭像

a1693 寫:
我想問kenny 兄: :-)
如果n73 係from au"3" 的 .咁重有無得unlock 同中文化呢 ? :-o

3仔 的 N73會好貴 .......... 解鎖最少要成 HK$800 一部! 唔記得太清楚, 你要先幫你問!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 12, 2006 3:10 pm 
離線
新手入場

我想知到個fee 幾多到 個價 include中文化??
謝謝 kenny 幫我問一問 :)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案