IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 5:35 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 13 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 6:14 pm 
離線
版主

11月19日完!

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 6:26 pm 
離線
資深玩家
頭像

我諗呢封信3仔出左夠唔夠500封呢( 可能冇500添), 即係等如剩下500個KEEP住NO的CDMA DIE-HARD FANS, 例如你, LAJABO兄....HAHAHA

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 6:30 pm 
離線
版主

spandau 寫:
我諗呢封信3仔出左夠唔夠500封呢( 可能冇500添), 即係等如剩下500個KEEP住NO的CDMA DIE-HARD FANS, 例如你, LAJABO兄....HAHAHA
我有3個no把係cdma 道

不過,全部係$ 0 plan (唔洗tunnel fee 果D)

部C111SA、C304SA 依個月就要盡用佢啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 6:35 pm 
離線
資深玩家
頭像

真係長情............

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 6:37 pm 
離線
版主

spandau 寫:
真係長情............

依家為有等PCCW-cdma

不過,用牛柳台夾moto maxx V3效果有8-9成cdma 功力呀

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 7:06 pm 
離線
資深玩家
頭像

咁就唔知PCCW會唔會做本地CDMA SERVICE啦, 不過佢之前講過唔做WOR, 不過如果真係做都要行另一條路, 同GSM/WCDMA跟本冇得爭
如果PCCW真係出CDMA2000, 如果好平月費( $20-40) +日本au 機款就可以玩下.....不過唔駛諗, 跟本唔會有AU個D機款......

MOTO需然真係好唔爭氣, 死路一條, 但通話QUALITY真係好, 不知幾耐冇買過MOTO, 早2日入左部2手K3, 係估下幾錢, ............................$550. 傻架, $550 HSDPA / 2.0MEGA / QVGA..........平到傻, 但用左2日, 通話真係好好, 當然唔好睇佢個用左十世都唔改的MENU......我真係最怕打電話比用緊SE直身機的人, 會耳朵受傷........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 21, 2008 8:33 pm 
離線
版主

spandau 寫:
咁就唔知PCCW會唔會做本地CDMA SERVICE啦, 不過佢之前講過唔做WOR, 不過如果真係做都要行另一條路, 同GSM/WCDMA跟本冇得爭
如果PCCW真係出CDMA2000, 如果好平月費( $20-40) +日本au 機款就可以玩下.....不過唔駛諗, 跟本唔會有AU個D機款......

MOTO需然真係好唔爭氣, 死路一條, 但通話QUALITY真係好, 不知幾耐冇買過MOTO, 早2日入左部2手K3, 係估下幾錢, ............................$550. 傻架, $550 HSDPA / 2.0MEGA / QVGA..........平到傻, 但用左2日, 通話真係好好, 當然唔好睇佢個用左十世都唔改的MENU......我真係最怕打電話比用緊SE直身機的人, 會耳朵受傷........
moto 唯一優點:講電話

其他function 就可以不理 :D
SE 既就唔好講啦!收雜音王

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 22, 2008 12:35 am 
離線
新手入場
頭像

spandau 寫:

舊年出卡時, 好似話得300, 似乎我可能成為最後一個去出卡的人.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 22, 2008 10:29 pm 
離線
版主

solomon 寫:
spandau 寫:

舊年出卡時, 好似話得300, 似乎我可能成為最後一個去出卡的人.
咁我有3個cdma no把,咪佔左3/300 =1/100 :lol:

1%的cdma 佔有率 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 23, 2008 9:54 pm 
離線
新手入場

我都有兩個no $0月費!佢offer俾 CDMA舊客用2G plan $18 300min基本+300min自已人....仲要簽一年先可以免$12隧道! :( 有無兄弟有其他offer plan呢? :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10月 23, 2008 10:02 pm 
離線
版主

bb30 寫:
我都有兩個no $0月費!佢offer俾 CDMA舊客用2G plan $18 300min基本+300min自已人....仲要簽一年先可以免$12隧道! :( 有無兄弟有其他offer plan呢? :D
一d都唔吸引

:evil:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 18, 2008 12:06 pm 
離線
新手入場

我收唔到...因為...原來我個地址係錯嘅, 我走去轉用3-GSM時個sales話我知... :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 19, 2008 10:05 pm 
離線
版主

仲有2個鐘就再見

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 13 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題