IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 12, 2024 6:03 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 8:16 am 
離線
版主

可以出部$728 既CDMA low end 機
(去中國聯通門市出)
+$100 仲有$200 rebate

月費:$26 ,單向收費..好平 :lol:

去開深圳又唔想人知你係大陸玩,用CDMA 機EVRC 系統隔雜音就可以啦!

有部京瓷都唔錯,其他既國產就唔洗提啦!娘款 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 8:17 am 
離線
版主

京瓷 KZ690

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 8:18 am 
離線
版主

規格參數

網路頻率: CDMA1X;800MHz
 可選顏色: 紅、銀
 尺寸/體積: 81×42×21.5mm
 重 量 : 81.5 克
 螢幕參數: 65536色CSTN彩色螢幕;128×128圖元;
 上市時間: 2005年05月
 標準配置: 鋰電池(920mAhSONY聚合物高能量電芯),充電器
 價格等級: 低價機 (728¥)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 8:19 am 
離線
版主

? 基本功能

『中文輸入』 『時鐘』 『內置振動』 『可選鈴聲』
『通話記錄』 『來電防火牆』 『待機圖片』 『圖形功能表』
『UTK服務』

? 中文短信: 機身存儲50條短信
? 短信群發: 支持多達30人的短信群發
? 和絃鈴聲: 12 和絃
? 話機通訊錄: 500條×3項
? 內置遊戲: 2 個;貪吃蛇,俄羅斯方塊

? 高級功能

? 處理器: 晶片組:Qualcomm MSM6000

? 附加功能

『鬧鐘』 『計算器』

? 日曆: 萬年曆

? 更多資訊

? 可以根據需求加裝PTT軟體實現對講功能
? 一鍵靜音功能

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 3:14 pm 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
(去中國聯通門市出)

去開深圳又唔想人知你係大陸玩,用CDMA 機EVRC 系統隔雜音就可以啦!

無外mon...無用

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 6:08 pm 
離線
版主

neogeokk 寫:
lajabo 寫:
(去中國聯通門市出)

無外mon...無用

$728 無得要求咁多啦! :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 6:25 pm 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
neogeokk 寫:
lajabo 寫:
(去中國聯通門市出)

無外mon...無用

@@" 做人有要求先好ma.... 樣樣求期 唔得架ma..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 03, 2005 6:36 pm 
離線
版主

neogeokk 寫:
lajabo 寫:
neogeokk 寫:
lajabo 寫:
(去中國聯通門市出)

無外mon...無用

@@" 做人有要求先好ma.... 樣樣求期 唔得架ma..

平係無得揀家啦

$828 仲有$200 rebate

不過比我選擇,我會揀V860 啦! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 1:47 am 
離線
新手入場
頭像

我也直接問 SALES , 三款平價機 , 邊部好
都係 京瓷

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 3:10 am 
離線
資深玩家
頭像

平好o架,上面d治安咁差 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 7:42 am 
離線
版主

ivancwm 寫:

係啊!大陸用野唔洗咁靚

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 11:02 pm 
離線
新手入場
頭像

lajabo 寫:
ivancwm 寫:

係啊!大陸用野唔洗咁靚

之前用 P800 , 在天上人間 樓下 食野 , 就係 放左 上枱面
唔知何時比人潛左
谷 9 氣

而家用 dbtel 2049 上大陸 , 好 free

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 11:14 pm 
離線
版主

師弟 寫:
lajabo 寫:
ivancwm 寫:

係啊!大陸用野唔洗咁靚

之前用 P800 , 在天上人間 樓下 食野 , 就係 放左 上枱面
唔知何時比人潛左
谷 9 氣

樟木頭果間 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 11:19 pm 
離線
新手入場
頭像

三少 寫:
師弟 寫:
lajabo 寫:
ivancwm 寫:

係啊!大陸用野唔洗咁靚

唔知何時比人潛左
谷 9 氣

樟木頭果間 ?

SZ 春風路

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 22, 2005 12:30 am 
離線
版主

lajabo 寫:
(去中國聯通門市出)

係唔係插卡???
洗唔洗簽合約?????????

多謝回應

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :