IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 12:11 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 29 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:14 pm 
離線
高級玩家

neogeokk 寫:
lajabo 寫:
肥仔 寫:
lajabo 寫:
elseif 寫:
肥仔 寫:
neogeokk 寫:
肥仔 寫:
手電狂 寫:
大雄 寫:
手電狂 寫:
去到2007年

而今年應該就發第4個3G諮詢公眾,唔知wcdma定 cdma2000

但睇個勢澳門已發cdma2000俾阿公聯通

香港點會唔會呢?都係等政府做場戲啦!假如聯通搞我地用家有福啦!起碼佢專注搞cdma,唔似和記愛理不理既態度

聯通大把 CDMA 機款, 只要整番 d 繁體 firmware 就 OK. :P

好過而家和記得果兩款 cheap 機 ............ :?

所以等中國聯通吧! :lol:

香港會唔會開門比佢?

好睇政府 同 3仔

咁就麻煩D......阿誠哥不嬲都幾有影響力

不過gov 收得個cdma 牌就已經企硬左啦...
佢唔企硬落去 就由好評變比人鬧嫁啦!

阿爺要做,李老闆唔通唔立即交個牌屘!李老闆好識做生意既 :lol:

咁又係喎~~都你你諗得通透~

cdma 係和記只係一門小生意,佢乖乖地交牌....聯通接手,李老闆唔怕大陸無生意做啦! :lol:

照你咁講cdma 一早要放手la...但係李生遲遲都唔放手....

我記得收牌之前...佢為o左多d人用CDMA....o係某d屋企推出CDMA 當屋企電話用

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:17 pm 
離線
版主
頭像

肥仔 寫:
neogeokk 寫:
lajabo 寫:
肥仔 寫:
lajabo 寫:
elseif 寫:
肥仔 寫:
neogeokk 寫:
肥仔 寫:
手電狂 寫:
大雄 寫:
手電狂 寫:
去到2007年

而今年應該就發第4個3G諮詢公眾,唔知wcdma定 cdma2000

香港點會唔會呢?都係等政府做場戲啦!假如聯通搞我地用家有福啦!起碼佢專注搞cdma,唔似和記愛理不理既態度

聯通大把 CDMA 機款, 只要整番 d 繁體 firmware 就 OK. :P

好過而家和記得果兩款 cheap 機 ............ :?

香港會唔會開門比佢?

好睇政府 同 3仔

阿爺要做,李老闆唔通唔立即交個牌屘!李老闆好識做生意既 :lol:

cdma 係和記只係一門小生意,佢乖乖地交牌....聯通接手,李老闆唔怕大陸無生意做啦! :lol:

照你咁講cdma 一早要放手la...但係李生遲遲都唔放手....

我記得收牌之前...佢為o左多d人用CDMA....o係某d屋企推出CDMA 當屋企電話用

仲有出cdma usim, tcl and nokia cdma mobile
李生擺明唔想放手...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:19 pm 
離線
高級玩家

neogeokk 寫:
肥仔 寫:
neogeokk 寫:
lajabo 寫:
肥仔 寫:
lajabo 寫:
elseif 寫:
肥仔 寫:
neogeokk 寫:
肥仔 寫:
手電狂 寫:
大雄 寫:
手電狂 寫:
去到2007年

香港會唔會開門比佢?

好睇政府 同 3仔

仲有出cdma usim, tcl and nokia cdma mobile
李生擺明唔想放手...

到宣佈收牌o個日都仲掙扎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:22 pm 
離線
版主
頭像

nokia 2112 擺明係玩野之作...都吹晒風話要收牌...
佢都仲出

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:26 pm 
離線
版主

neogeokk 寫:
nokia 2112 擺明係玩野之作...都吹晒風話要收牌...
佢都仲出

都好呀!起碼我都有得玩部2112 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:29 pm 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
neogeokk 寫:
佢都仲出

好就好.....出多幾部更加好tim......

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:30 pm 
離線
版主

neogeokk 寫:
lajabo 寫:
neogeokk 寫:
佢都仲出

你休想 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:32 pm 
離線
版主
頭像

lajabo 寫:
neogeokk 寫:
lajabo 寫:
neogeokk 寫:
佢都仲出

哈.......北上買機law....XDDDDDDDDDDD

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 10:34 pm 
離線
版主

neogeokk 寫:
lajabo 寫:
neogeokk 寫:
lajabo 寫:
neogeokk 寫:
佢都仲出

哈.......北上買機law....XDDDDDDDDDDD

係呀!唔係邊有買到V860、SCP-588 正機! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 16, 2005 1:04 am 
離線
新手入場

neogeokk 寫:
李生擺明唔想放手...

唔記得左個topic tim

我諗如果仲有得做, 李生就應該入d high tech 機喇

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 16, 2005 10:01 am 
離線
高級玩家

yorkeman 寫:
neogeokk 寫:
李生擺明唔想放手...

我諗如果仲有得做, 李生就應該入d high tech 機喇

因為出緊3G.....梗係谷3G啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 16, 2005 10:23 am 
離線
版主

肥仔 寫:
yorkeman 寫:
neogeokk 寫:
李生擺明唔想放手...

所以要放棄CDMA :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 17, 2005 12:43 pm 
離線
高級玩家

lajabo 寫:
肥仔 寫:
yorkeman 寫:
neogeokk 寫:
李生擺明唔想放手...

所以要放棄CDMA :twisted:

冇計ga......可惜

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 6:42 am 
離線
新手入場

I hope au by KDDI can enter to the Hong Kong communication market and take over the CDMA market by their CDMA 1X service! :evil: :evil: :evil:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 29 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :