IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 5月 15, 2024 9:12 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 12:51 am 
離線
新手入場

2005 Infiniti FX35

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 12:56 am 
離線
新手入場

再來

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 6:25 am 
離線
版主
頭像

嘩... 好正呀.. 香港都唔知幾時至有~~

係呢.. 佢賣幾多錢呢?.. 多唔多人出FX?

同埋.. 美國呢邊有冇murano賣架?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 7:03 am 
離線
新手入場

大約 US$41000 Out The Door (include tax and licence)
其實 Infiniti 重有部 FX45 同 QX56, FX45果部 V8 engine 300幾HP 同埋20吋wheels

murano 我都揸過同FX差唔多 價錢平小小,所以最後都係買左FX

不過講真,係美國呢邊玩車真係正, 車款又多又平 聽講部FX35 同QX56 係美國先有連日本都無

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 10:30 am 
離線
版主
頭像

yes~~.. QX一定冇機會黎香港.. 美國style..
FX好似聽聞今年有機會黎, 但都係一半半.. 因為要對x5, m, discovery, xc90 呢班歐洲車勝算未必高~~

可惜香港唔似日本咁左右呔車都比出牌啦..

如果唔係都想睇下viper 有幾勁~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 11:16 pm 
離線
新手入場

viper 真係幾勁ga
dodge 有部 truck 叫 RAM SRT10 用同ー副engine 都已經超快

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 10, 2005 11:59 pm 
離線
版主
頭像

哈.. 個陣viper出既時d人就笑佢係用貨車engine既跑車..

但依家D人就會話RAM係用跑車engine既pickup.. ~~~

其實佢同F150 邊部勁d呢??..

係香港pickup真係超級稀客.. 呢d 巨無霸級pickup更係未見識過^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 11, 2005 12:36 am 
離線
新手入場

梗係RAM SRT 10
RAM SRT10 入左健力士 record , 係"World's Fastest Production Pickup Truck" 以前就係 F150 Lightning

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 8 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案