IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 7:43 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 

大家一齐讨论下哩个问题呢!
gtr34 36%  36%  [ 9 ]
nsx 64%  64%  [ 16 ]
總投票數 : 25
發表人 內容
 文章主題 : 大傢一齊討論下
文章發表於 : 週二 2月 28, 2006 2:35 pm 
離線
新手入場

大家覺得gtr r34勁d,定系nsx勁d呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 大傢一齊討論下
文章發表於 : 週二 3月 14, 2006 6:13 pm 
離線
資深玩家
頭像

win718 寫:

一架係 勁既車 ,仲可以好多野改 ,周圍飛既車
一架係 舒服既車,唔洗點改

一架起步好快既車0-200 咪 都好夠力水
一個起步慢dd 但去到300 咪 都係咁有水

一架係死玩爛玩既車 放係mk到好多人望
一架去到 放係酒店 or 放係 法拉利 格黎都唔會比人睇小既車

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 3月 17, 2006 2:07 pm 
離線
新手入場

恭子 寫:
win718 寫:

一架去到 放係酒店 or 放係 法拉利 格黎都唔會比人睇小既車

i totally agree....and from this i know u choose which one...hahaha

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 17, 2006 3:47 pm 
離線
資深玩家
頭像

NSX :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 17, 2006 6:23 pm 
離線
新手入場
頭像

我會比較鍾N仔,吾會太飛仔

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 19, 2006 9:13 pm 
離線
新手入場

恭子 寫:
win718 寫:

一架係 勁既車 ,仲可以好多野改 ,周圍飛既車
一架係 舒服既車,唔洗點改

一架起步好快既車0-200 咪 都好夠力水
一個起步慢dd 但去到300 咪 都係咁有水

下你咪玩啦..
RB26唔快過N仔???
起步果下都放1放啦
就算GTR果係hotel到...都1定有好多人睇

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 10月 20, 2006 1:12 am 
離線
新手入場

其實兩架車唔好改得甘惡(aero)都唔會太飛既~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 20, 2006 12:21 pm 
離線
新手入場

人地咪話一架起步好快既車囉...冇話gtr起步唔快過nsx喎....
同埋佢話"放係酒店 or 放係 法拉利 格黎都唔會比人睇小既車" 而唔係有冇人睇...
放駕civic仔喺法拉利 格黎都可能有人睇... 只在於會唔會俾人睇少~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 10月 20, 2006 9:13 pm 
離線
資深玩家
頭像

NSX :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10月 21, 2006 11:44 pm 
離線
新手入場

NSX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 24, 2006 2:10 pm 
離線
新手入場
頭像

"勁"呢個字好難代表D咩喎
兩架完全唔可以比較既車
兩架你都可以話佢勁...又可以話佢唔夠勁
會買GTR果類人多數都唔會係買NSX果類人
相返黎講都一樣
佢地唯一相似既就係原裝車既POWER都差唔多
其他完全都唔同...兩架車渣上手就係唔同既境界
剩係"快"呢個字唔可以代表架車有幾好
起步幾快都冇用...除非剩係鬥直路..如果唔係...劈第一個彎就以經可以俾架好劈既慢車過頭
如果我真係要揀既話我稔我會揀GTR
始終佢價錢平好多...新好多
如果要講埋實用性就唔洗講...
要改起上黎既話...樣樣都可以改得好過NSX
NSX既包裝雖然係架超跑...MR佈局...但係始終係一架HONDA...仲係十幾年前既設計...你話唔想飛仔又要有TASTE....咁既價錢不如買架瑪沙,SL55,997,或姐M6好過...分分鐘架特別D顏色既M3都會多人望過架NSX....如果講起步快既話....我頭先講呢幾架車架架都快過NSX....但係冇可否認....NSX係一台好車...一定有一班忠實FANS既

純粹個人見解
唔好見怪 =D

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章