IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 6月 28, 2024 1:36 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週六 8月 06, 2005 9:45 am 
離線
新手入場

三少, 我昨晚來買了一部V902SH, 今朝想試bluetooth連電腦, 由mobile send 去電腦無問題, 但由電腦send去mobile就要問我"Enter Handset Code"? 我唔知個Handset Code係乜, 所以transfer唔到.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2005 9:48 am 
離線
資深玩家
頭像

keith_ng 寫:
三少, 我昨晚來買了一部V902SH, 今朝想試bluetooth連電腦, 由mobile send 去電腦無問題, 但由電腦send去mobile就要問我"Enter Handset Code"? 我唔知個Handset Code係乜, 所以transfer唔到.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2005 10:06 am 
離線
新手入場

Jessica 寫:
keith_ng 寫:

OK啦, Thank you :lol:
還有一個問題, 跟機的AV線(黃、白、紅 那條)是駁電視的嗎!? 但我駁完又唔知點用 :p

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 06, 2005 10:19 am 
離線
資深玩家
頭像

keith_ng 寫:
Jessica 寫:
keith_ng 寫:

OK啦, Thank you :lol:
還有一個問題, 跟機的AV線(黃、白、紅 那條)是駁電視的嗎!? 但我駁完又唔知點用 :p

yep,that;s TV out line
u can go to "DISPLAY SETTINGS"-->"VIDEO OUTPUT"-->"On"

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 07, 2005 6:37 pm 
離線
版主

請參考一下 手機技術區 或 手機技術及教學精華區, 那裡有很多關於 902 既資料 ~ 謝謝  :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 16, 2005 12:45 am 
離線
高級玩家

咁藍芽係咪9999丫.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 16, 2005 2:53 am 
離線
版主

andytung 寫:
咁藍芽係咪9999丫.

咩藍芽 咩 9999 ??

你講的是 pair bt 既 code ? 定 902 個 handset code ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 16, 2005 8:58 am 
離線
高級玩家

三少
不須要喇!ok了喇!thx!you!
我15號上來買2部機既.話你聽用唔用到這兒全白色藍芽.
咁我回到家試下喇!點知用到喎!
但係用紅外線同pc同部就唔得.
唔知點解.手機過手機就得.
重有藍芽對應方面.我張2部v902sh對應係ok左.但用藍芽傳送就唔得.
唔知點解.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 16, 2005 9:00 pm 
離線
高級玩家

ok喇!做到,但紅外線唔知點解連唔到pc.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 57 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案