IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 6月 22, 2024 3:57 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 三少服務一流 !!
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 10:22 pm 
離線
新手入場

我係今日拎部 802sh 比你睇o個個

係三少度買完機成個月有多, 有野問返佢, 佢好有心機咁同我試機, 讚!!

p.s. 其實我有d想換902sh , 但我估都係有緣無份 .... ^_^"

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 11:29 pm 
離線
新手入場

但係我今日就唔同你咁好喇比三少話左幾句.... :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 11:31 pm 
離線
新手入場

water cow 寫:
但係我今日就唔同你咁好喇比三少話左幾句.... :cry:

三少話你咪好law, 比著第二d, so 都唔so 你la,唔通你想三少唔話你咩 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 11:35 pm 
離線
新手入場

但始終比人話又點會開心 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 1:45 am 
離線
版主

其實 我點會話你呢 ~ 最終我只係想你錫住部電話黎用咋 ~ 我聽完你講你點用部電話之後, 我發覺有問題, 我唸你繼續咁用部電話 會好快壞架 我怕你會整壞個 monitor ~ 到時要整 你都麻煩啦 係咪 ? so 我先同你咁講 (可能我多事啦)

這樣做對我無好處架 部機我已經賣左比你 最終受益係你自己 希望你明白啦 唔好介意 ~

你係咪覺得我語氣重左d呢 ? 如果係的話, 我在此向你說聲 對不起, 因為我一講正經野既時候 就會咁架啦 .......

(我應該無記錯, 你係將部電話袋係褲袋果個 ? 如果唔係的話, 當我無講過啦)

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 三少服務一流 !!
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 1:46 am 
離線
版主

kalvinfung 寫:
我係今日拎部 802sh 比你睇o個個

係三少度買完機成個月有多, 有野問返佢, 佢好有心機咁同我試機, 讚!!

p.s. 其實我有d想換902sh , 但我估都係有緣無份 .... ^_^"

我地應該咁做既 ~ 多謝你 ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 3:17 am 
離線
新手入場

三少 寫:

其實 我點會話你呢 ~ 最終我只係想你錫住部電話黎用咋 ~ 我聽完你講你點用部電話之後, 我發覺有問題, 我唸你繼續咁用部電話 會好快壞架 我怕你會整壞個 monitor ~ 到時要整 你都麻煩啦 係咪 ? so 我先同你咁講 (可能我多事啦)

這樣做對我無好處架 部機我已經賣左比你 最終受益係你自己 希望你明白啦 唔好介意 ~

你係咪覺得我語氣重左d呢 ? 如果係的話, 我在此向你說聲 對不起, 因為我一講正經野既時候 就會咁架啦 .......

(我應該無記錯, 你係將部電話袋係褲袋果個 ? 如果唔係的話, 當我無講過啦)

我就係個個喇三少(幾好記性),好開心你會真係同我解釋返,我已經明白你既用意喇~真係好多謝你~
依家發現左三少連人品都咁好,竟然同我解釋返,真係冇諗過~ :wink:
咁第時部903點可以唔係你到買~ :lol: wait u~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 3:42 am 
離線
版主

三少 寫:

我就係個個喇三少(幾好記性),好開心你會真係同我解釋返,我已經明白你既用意喇~真係好多謝你~
依家發現左三少連人品都咁好,竟然同我解釋返,真係冇諗過~ :wink:
咁第時部903點可以唔係你到買~ :lol: wait u~

嗯 ~ 最緊要你明白 ~ ^^ 我份人講野都好直, 忍唔住口就會講架啦, 我心唸, 我又唔係害你, so 我先會講架咋 ~ 希望我小小意見可以幫到你啦 ~

903 ?? 解到lock先啦, 希望到時又可以見到你啦 ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 9:27 am 
離線
新手入場

琴日我都左場bor~~` ^_^"

三少有d似教仔姐, 場面都幾有趣ga ^o^

成日話三少d機賣得比去面貴, 有d野, 有錢都未必買到 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 9:10 pm 
離線
高級玩家
頭像

三少

有乜辦法可以用好D ? 我之前(June)同你買左802SH架.....

係咪關機時....要細力d ??

any more ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 8月 20, 2005 1:26 am 
離線
新手入場

三少 寫:
三少 寫:

嗯 ~ 最緊要你明白 ~ ^^ 我份人講野都好直, 忍唔住口就會講架啦, 我心唸, 我又唔係害你, so 我先會講架咋 ~ 希望我小小意見可以幫到你啦 ~

903 ?? 解到lock先啦, 希望到時又可以見到你啦 ^^

真係有時,我會搵你~ :lol:不過到時你都唔記得我係邊個喇 ~ :lol: thx u so much~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 8:22 pm 
離線
版主

henryming02 寫:
三少

有乜辦法可以用好D ? 我之前(June)同你買左802SH架.....

係咪關機時....要細力d ??

any more ??

他是手機 不是發洩工具, 只要錫住黎用 ~ 一定會噤用d既 ~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 45 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案