IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 6月 22, 2024 4:00 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 可否預訂903sh>>
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 12:39 am 
離線
資深玩家
頭像

一unlock到,就有貨!!! 咁ok ma!!?

係咪500蚊.........deposit呢...??

附加檔案:
0721_sl_903_01.jpg [ 30.26 KiB | 被瀏覽 2562 次 ]
回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 1:30 am 
離線
版主

都未知解唔解到 sim lock ~

如果我接受預訂, 咁同賣期貨有咩分別 ??

我地唔會同你地話就快解到, 叫你地幫襯我地買903 買定等解lock既 ~ 呢d手法, 完全唔負責任 !!

我地唔會咁樣做 ~ 解到之後我地就會發售 ~ 放心 ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 1:46 am 
離線
新手入場

三少 寫:

我地唔會同你地話就快解到, 叫你地幫襯我地買903 買定等解lock既 ~ 呢d手法, 完全唔負責任 !!

Agree, i wait you ^^
等三少好消息

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 8月 19, 2005 1:47 am 
離線
版主

mcmanamanbilly 寫:
三少 寫:

Agree, i wait you ^^
等三少好消息

好 ~ 我地會盡力架啦 !!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 可否預訂903sh>>
文章發表於 : 週六 8月 20, 2005 5:34 am 
離線
資深玩家
頭像

dream_aj 寫:

都叫你冷靜d啦,係o米有錢冇定洗呀 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 可否預訂903sh>>
文章發表於 : 週六 8月 20, 2005 12:17 pm 
離線
資深玩家
頭像

ivancwm 寫:
dream_aj 寫:

都叫你冷靜d啦,係o米有錢冇定洗呀 :mrgreen:

我呢d係無錢無定洗 :idea:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 21, 2005 2:31 am 
離線
資深玩家
頭像

留反d錢開飯啦,大花筒 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 8月 22, 2005 9:38 am 
離線
資深玩家
頭像

ivancwm 寫:

閣下的言論含有指責的成份bor..... :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 23, 2005 2:19 am 
離線
資深玩家
頭像

dream_aj 寫:
ivancwm 寫:

閣下的言論含有指責的成份bor..... :oops:
咁你話啦,你又話你無錢無定洗,但又話$500.deposit,部機出先算啦 :wink:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 44 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案