IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 6月 22, 2024 3:45 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 12:16 am 
離線
新手入場

本人迫住要去先達買802sh呀,三少無哂喇,有冇間好d既舖頭提供下咁呢?
又或者有冇邊間黑店千祈唔好去呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 救命呀各位…
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 1:52 am 
離線
版主

condex448 寫:
本人迫住要去先達買802sh呀,三少無哂喇,有冇間好d既舖頭提供下咁呢?

首先同你講句唔好意思, 我地幫忙不到你 >.<

你講的那商場內, 無話邊間黑唔黑既 ~ 其實最緊要部機無問題 ~ 價錢合理

我比小小自己既意見你啦 ~

1. 檢查部機可唔可以 master reset, 睇下是否可以接收 3G, 用唔用到 Video Call, 藍芽, 影相, sd card 槽等 ......
2. 配件齊唔齊 ? 係咪原裝貨
3. 睇下係咪新機
4. 小心 標低價, 跟住逐樣配件同你計錢 (問清楚)
5. 有無保養, 點保養 ?

希望幫到你啦 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 多謝三少
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 10:14 am 
離線
新手入場

雖然同你素未謀面,但係你都咁幫手,俾咁多comment,真係劉華都無你咁掂﹗我肯定班多d人幫襯你﹗謝謝你﹗

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 多謝三少
文章發表於 : 週四 8月 18, 2005 4:27 pm 
離線
版主

雖然同你素未謀面,但係你都咁幫手,俾咁多comment,真係劉華都無你咁掂﹗我肯定班多d人幫襯你﹗謝謝你﹗

不用客氣呢 ~ ^^

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 23, 2005 1:25 am 
離線
新手入場

三少 寫:

你講的那商場內, 無話邊間黑唔黑既 ~ 其實最緊要部機無問題 ~ 價錢合理

1. 檢查部機可唔可以 master reset, 睇下是否可以接收 3G, 用唔用到 Video Call, 藍芽, 影相, sd card 槽等 ......
3. 睇下係咪新機

希望幫到你啦 ~

其實我都想買此機,但三少o個度冇晒, :cry: 我想問下係咪有日文同歐洲menu,人地話日文menu就唔可以mp3直入,但歐洲menu就ok,咁係咪即係買歐洲menu好o的呀?謝謝解答!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 23, 2005 1:29 am 
離線
新手入場

bighead612 寫:
三少 寫:

3. 睇下係咪新機

希望幫到你啦 ~

其實我都想買此機,但三少o個度冇晒, :cry: 我想問下係咪有日文同歐洲menu,人地話日文menu就唔可以mp3直入,但歐洲menu就ok,咁係咪即係買歐洲menu好o的呀?謝謝解答!

仲有想問下re-provision 係乜?買歐洲menu可唔可以show 7-8成o既中文字呢?唔該晒!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 23, 2005 1:30 am 
離線
版主

bighead612 寫:
三少 寫:

3. 睇下係咪新機

希望幫到你啦 ~

因現在的802sh只有轉了歐洲版firmware才能解到sim lock ~ 你明白嗎 ??

無錯 ~ 歐版入mp3比較方便的 ~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 23, 2005 3:43 am 
離線
全職睇場
頭像

三少 寫:
因現在的802sh只有轉了歐洲版firmware才能解到sim lock ~ 你明白嗎 ??

補充少少: 日版 802SH 都可以解鎖架! 只係好少人用, 可能你忘記左 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 8月 23, 2005 5:02 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
三少 寫:

補充少少: 日版 802SH 都可以解鎖架! 只係好少人用, 可能你忘記左 ;)

唔該晒 Kenny 兄的補充 ^^

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章