IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 6月 28, 2024 1:22 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 3少 請進 唔該
文章發表於 : 週三 9月 21, 2005 7:19 pm 
離線
新手入場
頭像

我係鈴x香港o個度見到呢個問題,因我的902也是同3少買的,我想知道咁樣會唔會無o左一年保養o架?因為我都想改無網絡LOGO :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 唔該晒 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
同埋想問問,why616呢個人係唔係幫謝利記或者IMA手o架?因我見佢頭像有IMA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

附加檔案:
question.JPG [ 86.67 KiB | 被瀏覽 2737 次 ]
回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 9月 21, 2005 7:41 pm 
離線
版主
頭像

多謝你的問題及意見 ~ 但下一次請將有關人物名稱修改後才放上來可以嗎??因為免尷尬事情發生 謝謝 ~

若然手機於我三少記購買的話, 當然有問題可以拿回來給我檢查, 因為有保養的關係, 但若然將手機交予非謝利記的有關人仕作任何軟硬件修改的話, 一經我們發現的話, 那保養會立即取消, 就算把手機回復原型或用其他方法隱瞞的話, 我們也會知道的, 請各位如有問題的話, 應該找我們商量 謝謝 ~

而你所述的那位, 我可以告訴你, 這個人 與 ima-mobile.com 及 謝利記 沒有任何關係的

謝謝 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 9月 21, 2005 8:03 pm 
離線
新手入場
頭像

三少記 寫:
多謝你的問題及意見 ~ 但下一次請將有關人物名稱修改後才放上來可以嗎??因為免尷尬事情發生 謝謝 ~

若然手機於我三少記購買的話, 當然有問題可以拿回來給我檢查, 因為有保養的關係, 但若然將手機交予非謝利記的有關人仕作任何軟硬件修改的話, 一經我們發現的話, 那保養會立即取消, 就算把手機回復原型或用其他方法隱瞞的話, 我們也會知道的, 請各位如有問題的話, 應該找我們商量 謝謝 ~

而你所述的那位, 我可以告訴你, 這個人 與 ima-mobile.com 及 謝利記 沒有任何關係的

謝謝 ~

SORRY :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

咁即係唔建議去改? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
咁呢個人係咪想借IMA名氣去搵生意呢? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 9月 21, 2005 8:07 pm 
離線
版主
頭像

Docomo 寫:
三少記 寫:

謝謝 ~

SORRY :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

咁即係唔建議去改? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
咁呢個人係咪想借IMA名氣去搵生意呢? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

唔緊要 ~

改不改, 你們自行決定, 我已經聲明了我們的立場 ~
那個人的問題, 我不便回答, 不好意思 ~

謝謝

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 12:12 pm 
離線
高級玩家

咁我想問咁樣改會唔會傷到部機.會有後為証呢!
我想緊...............好唔好.
咁妳們會唔會咁幫我們改呢!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 9月 23, 2005 8:01 am 
離線
版主

andytung 寫:
咁我想問咁樣改會唔會傷到部機.會有後為証呢!
我想緊...............好唔好.
咁妳們會唔會咁幫我們改呢!

傷唔傷到部機好難講, 因為改機既野一定有風險, 希望你明白 ~

好唔好既問題 你自己想一下吧 ~ 我們 三少記 已經發表了我們的立場 ~

我們暫時未有此服務, 若日後我們各得可行的話, 一定會替大家服務 放心 ~

我說一個例子你聽 :

有一個人, 他有一輛 法拉里 跑車, 此車由 法拉里 公司購入的, 並得到該公司的保養, 但該車主, 用了一段時間後, 發現坊間有一間街鋪車行有一樣加強功能是用在 法拉里 上的, 該車主覺得此功能強勁, 於是問代理有沒有此加強功能修改, 代理商說"沒有", 於是該車主便私自去那一間車行進行這加強功能的修改, 終於修改完成, 亦沒有問題發生.

我問一問你, 你覺得 法拉里 仲會唔會保養 呢架係外面修改過既車呢 ?

而這架車日後會唔會因為這個情形, 會有問題發生呢 ?

換轉你係 法拉里 代理, 你賣給他人的車子, 因擅自修改之後, 若然有無問題都好, 你會唔會繼續跟他有保養呢 ?

希望你明白我們的苦處 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 9月 23, 2005 9:29 am 
離線
高級玩家

三少我知道就係有你們保養,
我就係唔知改唔改.
我明白如果改,就你們唔會同我保既.
咁我明白喇!
thx!三少咁我等待你們喇 :lol: .

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 9月 24, 2005 3:57 am 
離線
版主

andytung 寫:
我就係唔知改唔改.
咁我明白喇!

你明白就最好啦 希望日後我們可以幫到你 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 9月 24, 2005 9:31 am 
離線
高級玩家

三少 寫:
andytung 寫:
我就係唔知改唔改.
咁我明白喇!

希望你們做到902sh改無網絡LOGO 喇!
只係改一樣野我們大家902都會好用些.
:lol: thx!三少.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 9月 24, 2005 11:09 am 
離線
新手入場
頭像

三少 寫:
andytung 寫:
我就係唔知改唔改.
咁我明白喇!

三少加油呀!!我地等你既消息^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 9月 27, 2005 4:28 am 
離線
版主

andytung 寫:
三少 寫:
andytung 寫:
我就係唔知改唔改.
咁我明白喇!

希望你們做到902sh改無網絡LOGO 喇!
只係改一樣野我們大家902都會好用些.
:lol: thx!三少.

明白 ~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 9月 27, 2005 4:28 am 
離線
版主

DOS_SAN 寫:
三少 寫:
andytung 寫:
我就係唔知改唔改.
咁我明白喇!

三少加油呀!!我地等你既消息^^

嗯 ~ 一定 :wink:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題