IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:13 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 173 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 89101112  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 1月 12, 2006 3:04 am 
離線
版主

鼠 寫:
三少
我想問呢個方法首歌係唔係一定要save係手機?

如要使用那首歌為鈴聲的話, 你說得沒錯 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 1月 29, 2006 10:34 pm 
離線
新手入場

我想問我部機打左果個code之後出以下e段野:
AA240
e\EMP: U100 5.0
OW: 7.0.2.1.f.1.101
APLIX: 1.20

咁我想問下其實我e部機係咩ver同埋咩機黎架? thx.....
同埋我e部機係未唔可以用e個方法轉歌?
如是,係未一定要downgrade部機呢?
很多問題..恕諒...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 1月 30, 2006 12:59 am 
離線
版主

米【小喵】米 寫:
AA240

咁我想問下其實我e部機係咩ver同埋咩機黎架? thx.....
很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 1月 30, 2006 10:11 am 
離線
新手入場

三少 寫:
米【小喵】米 寫:
AA240

很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

我不清楚呢...電話的事我不懂丫..可否教我如何看? thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 31, 2006 12:12 am 
離線
版主

米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
AA240

很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

我不清楚呢...電話的事我不懂丫..可否教我如何看? thx

是中文顯示的嘛 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 31, 2006 12:18 am 
離線
新手入場

三少 寫:
米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
AA240

很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

是中文顯示的嘛 ?

是丫...係雷射買的..全解..不過我唔識睇咩板咩ver=.=

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 31, 2006 12:20 am 
離線
版主

米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
AA240

很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

是中文顯示的嘛 ?

是丫...係雷射買的..全解..不過我唔識睇咩板咩ver=.=

沒錯 ~ 那應該是早期的 test mode 啦

是用不到 aac 為鈴聲的 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 31, 2006 12:36 am 
離線
新手入場

三少 寫:
米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
AA240

很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

請問是台灣機還是日板機呢?

是中文顯示的嘛 ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 31, 2006 12:39 am 
離線
版主

米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
三少 寫:
米【小喵】米 寫:
AA240

很多問題..恕諒...

你的是否台灣版呢 ?

請問是台灣機還是日板機呢?

是中文顯示的嘛 ?

沒有問題嘛你 ~ ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 31, 2006 11:28 am 
離線
新手入場

三少 寫:
沒有問題嘛你 ~ ?

那我的是台還是日板機丫? 我需要upgrade嗎? thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 2月 01, 2006 1:31 am 
離線
版主

米【小喵】米 寫:
三少 寫:
沒有問題嘛你 ~ ?

那我的是台還是日板機丫? 我需要upgrade嗎? thx

應該是台灣版了 ~ 因為日本版是不能用這方法檢視版本資料的 ~

至於 UPGRADE 的問題, 你需要自行考慮需要, 是否需要進行了 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 2月 13, 2006 5:57 pm 
離線
新手入場

我用個部係SHAP SX813, 可以用這個方法嗎?
我在SMORTONE已DOWNLOAD在一隻SONG仔, 還可以用呢個方法嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 2月 14, 2006 1:43 am 
離線
版主

SUMMER1231 寫:
我用個部係SHAP SX813, 可以用這個方法嗎?
我在SMORTONE已DOWNLOAD在一隻SONG仔, 還可以用呢個方法嗎?

813 是不可以的 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 2月 16, 2006 5:09 pm 
離線
新手入場

三少, 小弟用梗行版 SX313, SOFTWARE VERSION 係 1.06
是否 AAC 同埋 MP3 都絕對用唔到?
如果係的話.......有冇方法改做第二個 VERSION?

BTW, 你舖頭喺邊喥?? 我係新仔, 唔知 "訂"........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 2月 16, 2006 5:12 pm 
離線
版主
頭像

Arbo 寫:
三少, 小弟用梗行版 SX313, SOFTWARE VERSION 係 1.06
是否 AAC 同埋 MP3 都絕對用唔到?
如果係的話.......有冇方法改做第二個 VERSION?
BTW, 你舖頭喺邊喥?? 我係新仔, 唔知 "訂"........

只有version 1.02先用到aac.......
鋪頭o係旺角通菜街1J威達商業大廈12樓1212A~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 173 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 89101112  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :