IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 6月 22, 2024 4:14 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : V902SH 問題
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 11:58 am 
離線
新手入場

我將個mon 反拆之後用黎影相~我按左個快門之後,佢個正方格慢慢縮細變左個綠色正方形之後佢就無話我影左張相,同埋問我save唔save
請問係咩問題?
thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: V902SH 問題
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:04 pm 
離線
版主

Rickyso 寫:
我將個mon 反拆之後用黎影相~我按左個快門之後,佢個正方格慢慢縮細變左個綠色正方形之後佢就無話我影左張相,同埋問我save唔save
請問係咩問題?
thx

這是正常的 ~ 其實902呢個動作是模仿數碼相機的 ~ 你按綠色掣一半 = 對焦, 再加小小力按多一半 = 影相, 明白嗎 ??

綠色方格 = 對焦成功

紅色方格 = 未能正確對焦

注意 : 不要一次過將綠色掣按到底, 否則 通常影相會矇的 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:14 pm 
離線
新手入場

同埋想問問點樣用BT send 機內既相去第二個device到?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:20 pm 
離線
版主

Rickyso 寫:
同埋想問問點樣用BT send 機內既相去第二個device到?

你係手機度, 資料庫 -- > 我的照片 ---> 選定有關圖片, 按選項, 發送, 經由 Bluetooth 明白嗎 ?

最後由 三少 於 週日 7月 10, 2005 12:24 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:22 pm 
離線
新手入場

三少 寫:
Rickyso 寫:

你係手機度, 開左張有關既圖片, 按選項, 發送, 透過 藍芽 ........

我的照片--->選擇圖片--->選項之後無發送依個比個選擇
得檢視,重新命名,進階,詳情,刪除

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:26 pm 
離線
版主

Rickyso 寫:
三少 寫:
Rickyso 寫:

你係手機度, 開左張有關既圖片, 按選項, 發送, 透過 藍芽 ........

一定會有的 ~ 手機記憶體或sd card也可以透過 bt 發送圖片的 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:28 pm 
離線
新手入場

三少 寫:
Rickyso 寫:
三少 寫:
Rickyso 寫:

一定會有的 ~ 手機記憶體或sd card也可以透過 bt 發送圖片的 ~

找到了
原來在相機按選項後再選的的照片果到再做你頭先講既動作係唔會有發送選擇
唔該哂先

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:29 pm 
離線
資深玩家
頭像

,transfer, ---> through bluetooth.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:30 pm 
離線
版主

我的照片 --> 選擇你想發送的圖片, 按"選項", 你會見到 ....

檢視, 發送, 拍照片, 設置為 wallpaper, 調整大小, 照片編輯器, 重新命名, 進階, 詳情, 刪除 等架啵 ~ 無可能無架

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:32 pm 
離線
版主

Rickyso 寫:
三少 寫:
Rickyso 寫:
三少 寫:
Rickyso 寫:

找到了
原來在相機按選項後再選的的照片果到再做你頭先講既動作係唔會有發送選擇
唔該哂先

唔洗一定要入相機架 !!

係資料庫裡面, 我的照片 都得架, 你咁做法咪下下要入相機 =.="

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:33 pm 
離線
新手入場

三少 寫:
我的照片 --> 選擇你想發送的圖片, 按"選項", 你會見到 ....

檢視, 發送, 拍照片, 設置為 wallpaper, 調整大小, 照片編輯器, 重新命名, 進階, 詳情, 刪除 等架啵 ~ 無可能無架

依家搵到了,只係頭先o係相機入面再選我的照片係唔會有發送個選項

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:33 pm 
離線
版主

Rickyso 寫:
三少 寫:

依家搵到了,只係頭先o係相機入面再選我的照片係唔會有發送個選項

依家得未 ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:36 pm 
離線
新手入場

三少 寫:
Rickyso 寫:
三少 寫:

依家得未 ??

得左
痳煩哂

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:36 pm 
離線
版主

Rickyso 寫:
三少 寫:
Rickyso 寫:
三少 寫:

依家得未 ??

得左
痳煩哂

^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 10, 2005 12:48 pm 
離線
新手入場

三少 寫:
Rickyso 寫:
三少 寫:
Rickyso 寫:
三少 寫:

依家得未 ??

得左
痳煩哂

^^

另外想問部機個wallpaper我轉左係黑色既圖片啦
咁下面果一節仍然係天藍色既部份(即係有smartone in logo 果part)可唔可以轉埋做黑色?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 16 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 28 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :