IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 9:54 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 106 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 345678  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週日 12月 04, 2005 6:36 pm 
離線
新手入場

V-appli>settings>Synchronisation
我都搵唔到V-appli呢~
我係用台版903架!
另外記憶咭入面一開PRIVATE之後有smartone-vodafone 同vodafone既資料夾揀!
而係smartone-vodafone 入面既 my items係冇games & more, 而vodafone既資料夾係有games & more的.
咁平時入歌入wallpaper我要放係smartone-vodafone個邊先有到. 咁今次放games又應該放入smartone-vodafone 入面定vodafone入面呢?
有冇人可以教下我?唔該 :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 12月 04, 2005 9:38 pm 
離線
新手入場

請教教我啦 :-( thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 12月 08, 2005 2:57 am 
離線
新手入場

都搵唔到d file既?
係咪港板唔得呀?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : ???
文章發表於 : 週六 12月 10, 2005 11:40 pm 
離線
新手入場

V-appli系边度谏噶```?中文菜单系咩意思啊``?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 12月 12, 2005 6:55 pm 
離線
新手入場

我用903...但係搵唔到個game folder..

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 12月 18, 2005 5:47 pm 
離線
新手入場
頭像

903SH,703SH 新 IMEI 版本 (903SH:358141,703SH:354725)
請問依個version可唔可以用你依果方法入game呀?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 12月 20, 2005 5:24 pm 
離線
新手入場

港版903找唔到呢個folder, 向wap download要落手機, 手機得8mb, 太唔夠用了.

有無辦法wap download後可直落sd card.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 12月 20, 2005 9:31 pm 
離線
新手入場

請問SX833有冇得攪呀?
我冇上Smartone, 又冇上3G, 完全得部齋機!
想入D Game都唔得, 明明話support JAVA, 但又唔比人用!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 12月 29, 2005 10:54 am 
離線
新手入場

台版的可以吗?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 求求大家
文章發表於 : 週五 12月 30, 2005 4:06 am 
離線
新手入場

請入到game的朋友講下自已用緊乜野版本
用sd入定上網下載都講下
唔該唔該

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 30, 2005 9:12 pm 
離線
新手入場

有無邊位朋友玩到d game 嫁?
如果有的話, 可唔可教下我地ar??
我用緊903台灣version, 我張mini sd 入面有兩個folder
1) smartone vodafone (無game and more)
2) vodafone (有 game and more)
不過放左d game 入去之後, 係部機入面就搵唔到???
同埋個V-appli setting 係邊到嫁??
我係Java setting 到都搵唔到? :-(
唔該大家知道的話, 講出黎分享下 :-D
thank you

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 1:00 pm 
離線
新手入場

Siu@Siu 寫:
我用緊903台灣version, 我張mini sd 入面有兩個folder
1) smartone vodafone (無game and more)
thank you

我同你一樣問題,
不過唔知點解d 人咁冷淡,識都唔回應教人!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 5:33 pm 
離線
新手入場

wongclub 寫:
Siu@Siu 寫:
thank you

我同你一樣問題,

以我所知,台版係無得玩Game 架

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 1月 08, 2006 12:07 am 
離線
新手入場
頭像

我教你地一个办法啦,吾理你地咩版本903一样可以下到GAME落自己台手机上面
第一:稳一个可以上传游戏网站,(网站支持WAP手机下载)把下栽左D游戏从电脑上传到网站上面,然后再从WAP下载到手机上面.呵呵,甘样就=于在线下载又吾洗钱咯,爽挂.我吾知香港有无甘样网站了,大陆就大把,我就下载四个游戏到手机上面了.
如果你地吾信,我过几日就发我手机上面游戏比你地睇下~!绝对真实!!! :lol: :-o :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 1月 08, 2006 3:43 am 
離線
新手入場
頭像

pippen 寫:
wongclub 寫:
Siu@Siu 寫:
thank you

我同你一樣問題,

以我所知,台版係無得玩Game 架
yes, you can dl the games, but can't open it.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 106 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 345678  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :