IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:03 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 3:55 am 
離線
全職睇場
頭像

多謝 謝利出錢出力造福人群 ;)

雖然假電做得好假, 但連機買時一個唔覺都會中招!

*大家留意, 真電都有 3 個包裝, 睇埋下面張相先*

左邊是歐洲版, 中間及右邊是日本版, 但不同生產地

圖檔

附加檔案:
檔案註釋: 留意真電係銀色, 而假電你灰白色
v802_battery_01.JPG [ 96.41 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]
v802_battery_05.JPG [ 66.47 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]
v802_battery_02.JPG [ 65.03 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]
v802_battery_03.JPG [ 53.09 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]
檔案註釋: 底部!
v802_battery_04.JPG [ 53.16 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]
v802_battery_06.JPG [ 55.65 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]
檔案註釋: 拆開唔見有保護線路!
v802_battery_07.JPG [ 69.66 KiB | 被瀏覽 25868 次 ]

最後由 Kenny Li 於 週四 9月 01, 2005 4:19 am 編輯,總共編輯了 4 次。
回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:14 am 
離線
版主
頭像

有行家印埋 packing.

小心.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:16 am 
離線
版主
頭像

留意:原裝 packing.

圖檔

圖檔[/img]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:18 am 
離線
新手入場

Jerrykee 寫:
有行家印埋 packing.

小心.

遲d大把.....
不如望佢整好d...唔好爆好過 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:20 am 
離線
版主
頭像

好難,個個諗住搵快錢,粗製濫造......

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:30 am 
離線
新手入場

Jerrykee 寫:
好難,個個諗住搵快錢,粗製濫造......

但係就 package 靚靚....

:(

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:42 am 
離線
版主
頭像

假電個 packing 好屎,有機會登出黎 !大家睇真 d.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 5:53 am 
離線
全職睇場
頭像

聽前輩講, "真電", "A 電" 同 "B 電" 有同存關係架!

通常出 A 貨, 同時會出埋 B 貨! 同一間廠做架! 而且 B 貨會特登做到鬼五馬綠, 又唔對顏色, 又串錯字 ......... 等等!

你睇上面粒假電, 要用番張銀色紙好難咩?

咁出貨時, 就 A 同 B 分兩個門口出, B 貨會落場先, 之後 A 貨先到!

咁個買家睇完 B 貨, 之後再睇 A 貨, 心理上就會易接受 A 貨 = 真貨! 咁明顯, 分唔到就奇啦!

我個人覺得幾有道理, 等 大操場兄出現, 叫佢確定下先 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 10:15 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
多謝 謝利出錢出力造福人群 ;)

雖然假電做得好假, 但連機買時一個唔覺都會中招!
Jerry 真係熱心公益!!好好既人~ :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 10:23 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
唔記講埋, 真電有另一個包裝架. 嚇親人 tim ......... :P
係啦..我頭先一睇..唔通我係日本yahoo俾人扼左..但睇清楚d..係真既... :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 2:00 pm 
離線
全職睇場
頭像

Jessica 寫:
Kenny Li 寫:
唔記講埋, 真電有另一個包裝架. 嚇親人 tim ......... :P
係啦..我頭先一睇..唔通我係日本yahoo俾人扼左..但睇清楚d..係真既... :lol:

因為我用開果粒係另一個 packing, 所以嚇親唔少人 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 09, 2005 6:08 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
Jessica 寫:
Kenny Li 寫:

因為我用開果粒係另一個 packing, 所以嚇親唔少人 :P
好財我睇埋下面!! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 10, 2005 2:32 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny,我家果粒同你果粒一樣既,我開頭都比另外d packing嚇親 :shock:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 10, 2005 4:28 am 
離線
全職睇場
頭像

Tango 寫:
Kenny,我家果粒同你果粒一樣既,我開頭都比另外d packing嚇親 :shock:

Sorry, 我 update 左, 今次應該唔會嚇親人 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 4月 13, 2005 5:38 am 
離線
高級玩家

我今日見到個friend 部機用緊假電

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :