IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 5月 09, 2024 10:23 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 159 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:33 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
hkmikel 寫:
wow so expensive!

IMA 有很多版友有! 約埋版聚啦 ;)

正 雖然我無903sh 但係有版聚我都一定會去 哈哈

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:34 pm 
離線
新手入場

Thank you

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:35 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
eason2007 寫:
看?這?方法還是?傷机,等完美版ing

這個方法只時暫時性的! 謝利只是看不過眼那些無良商人用來騙財, 所以公開大家玩玩!

放心, 是可以還原的! 我遲少少, 當正式解鎖方法出現時, 會再教大家還原大法 ;)

係呀!我都係睇唔過眼先至o向 Yahoo HK o禁做 (我花左幾廿蚊添喎!),Yahoo HK 班友同(錢生)我實在睇唔過眼喇!

如有得罪請見諒! :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:39 pm 
離線
全職睇場
頭像

adktk 寫:
係呀!我都係睇唔過眼先至o向 Yahoo HK o禁做 (我花左幾廿蚊添喎!),Yahoo HK 班友同(錢生)我實在睇唔過眼喇!

難得還有出錢出力的有正義感的小兄弟!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:40 pm 
離線
新手入場

iamtom 寫:
可惜....說到尾..仍然有大把"潮"人唔識比人騙..建議大家四圍公開這個方法...讓更多人知道。

我地不如將依個topic forward到各大傳煤雜誌~!
咁就周街都知啦~! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:40 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
hkmikel 寫:

咁kenny兄有冇賣…?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:43 pm 
離線
新手入場
頭像

setool

原来是索爱的工具啊  呵呵

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:43 pm 
離線
全職睇場
頭像

JasonMCO 寫:
Kenny Li 寫:
hkmikel 寫:

Kenny 甚麼都不賣! 我只是一個退休人士, IMA 的全職睇場 :P

問一問 謝利記, 他是 setool 的代理 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
離線
新手入場

大家好呀 , 我反而有個問題想問:
咁依個test mode 係唔係依然有之前所講的問題先 ??

1) 可以打 Voice Call 及 Video Call! 上網及影相亦無問題!

2) 日本版, 但竟然沒有 "re-provisoning"! 可能於 Test Mode 的關係!

3) 不能做 Master Reset, 否則再不可以進入 "Data Folder"(即係放 相 / mp3 / ringtone 個果道呀)

4) 關機再開, 部份 setting 會消失! 即沒有 save 到! 要重新 setup 一次!

5) 關機鍵一按即會即關機! 並不是要按 2 秒!

6) Keypad 燈是長期熄滅的! 即再沒有任何 keypad 燈! 另 703 外 mon 的燈亦是失去作用!

7) 在Test Mode下手機的接收會比較不穩定,另外,不可使用鎖死只用GSM或3G這功能,如果唔係接收會仲差。

8) 操作模式除了每次開機都會自動轉成震機外,部機有可能用用下變左做無聲無震模式(我在改機後一個小時內就出現左一次啦)

9) 電話薄唔跟英文字母排

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:44 pm 
離線
全職睇場
頭像

skyiver 寫:
咁依個test mode 係唔係依然有之前所講的問題先 ??

1) 可以打 Voice Call 及 Video Call! 上網及影相亦無問題!

2) 日本版, 但竟然沒有 "re-provisoning"! 可能於 Test Mode 的關係!

3) 不能做 Master Reset, 否則再不可以進入 "Data Folder"(即係放 相 / mp3 / ringtone 個果道呀)

4) 關機再開, 部份 setting 會消失! 即沒有 save 到! 要重新 setup 一次!

6) Keypad 燈是長期熄滅的! 即再沒有任何 keypad 燈! 另 703 外 mon 的燈亦是失去作用!

7) 在Test Mode下手機的接收會比較不穩定,另外,不可使用鎖死只用GSM或3G這功能,如果唔係接收會仲差。

8) 操作模式除了每次開機都會自動轉成震機外,部機有可能用用下變左做無聲無震模式(我在改機後一個小時內就出現左一次啦)

一樣! 所以免費公開!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:47 pm 
離線
新手入場
頭像

:o 我覺得你地好英,加油呀Kenny兄! :o

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:48 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
JasonMCO 寫:
Kenny Li 寫:
hkmikel 寫:

Kenny 甚麼都不賣! 我只是一個退休人士, IMA 的全職睇場 :P

問一問 謝利記, 他是 setool 的代理 ;)

o... sorry…
認錯人添…

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:49 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
skyiver 寫:

一樣! 所以免費公開!

o.... 咁 setool 依個program 能否將 903的介面 改為完美版嗎 ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:52 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
adktk 寫:

難得還有出錢出力的有正義感的小兄弟!

其實正義感唔講得上,比起你地我還差好遠呢! :oops:

你地都要繼續加油呀!

我會以一個行外人的角色睇住 D 不法之徒一舉一動o架喇! :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 9月 22, 2005 6:55 pm 
離線
全職睇場
頭像

skyiver 寫:
o.... 咁 setool 依個program 能否將 903的介面 改為完美版嗎 ??

暫時不能! 但研究中 ;)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 159 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :