IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 03, 2024 10:54 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週二 1月 03, 2006 12:38 pm 
離線
新手入場

i buy a panasonic RP-HJE50 earphone,the bass not good.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 03, 2006 5:37 pm 
離線
新手入場

你買左幾錢啊?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 1月 04, 2006 12:19 am 
離線
新手入場

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 1月 06, 2006 10:53 am 
離線
新手入場

Audio Technica CM3 good ma?
any brother can command on it?

How about other band?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 1月 11, 2006 5:21 pm 
離線
新手入場

我而家用緊koss spark plug黎用903聽mp3,十分出色,我覺得903sh比我之前用ipod shuffle更好聲,而koss spark plug有d地方只賣$140,呢一個耳筒我絶對推介比所有人,佢既效能比佢既價格絶對唔成正比,140價錢有上千蚊既效能(我已經聽過晒而家比較熱門既e3c,e4c,e5c)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 1月 13, 2006 6:50 am 
離線
資深玩家
頭像

I choose lk500 or h260

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 1月 15, 2006 2:20 pm 
離線
新手入場

如果係 SONY NUDE EX MDR-EX71SL
呢一隻得唔得?? 我而家用緊,
有冇D 其他既係會唔會好得過佢??

ps. 最好係"密閉型"既, 如果唔係既都可以介紹一下 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 1月 16, 2006 12:44 am 
離線
新手入場

sony nude音色比較冷,我覺得中高音會溥左,不過價錢唔係太貴整體表現都叫ok啦,聽歌既野自己過到自己就得

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 1月 16, 2006 12:48 am 
離線
新手入場

如果buget許可就shure啦,如果熱門既e系,e2c就不如聽番sony,e3c可以滿足大部份人但低音差少少,推介e4c

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 1月 16, 2006 1:29 am 
離線
新手入場
頭像

謝利記 寫:

Agree agree!! I am using H260 with my W900i, bass is good, and the price is cheap. :lol:

of course Shure is good, but you are only listening to MP3 music from a phone, you will not maximize the use of those high end in-ear. Anyway, it is just my opinion. :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 17, 2006 11:03 am 
離線
新手入場

謝利記 寫:

where can I buy it?
I look for many shops but no this model found

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 1月 17, 2006 12:31 pm 
離線
新手入場
頭像

Jfowter 寫:
謝利記 寫:

I look for many shops but no this model found

Try to find them in 黃金 :-D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 1月 18, 2006 12:39 am 
離線
新手入場

Beano 寫:
Jfowter 寫:
謝利記 寫:

Try to find them in 黃金 :-D

THZ~ :oops: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 2月 12, 2006 8:01 pm 
離線
新手入場

hetfield 寫:
如果buget許可就shure啦,如果熱門既e系,e2c就不如聽番sony,e3c可以滿足大部份人但低音差少少,推介e4c

請問e4c/e4g 賣多少錢?

Thanks!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 2月 14, 2006 12:33 am 
離線
新手入場

買左幾個都貴既耳筒, 唔係斷線就係個左邊耳筒壤左冇聲
真係好pk :evil: :evil:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :