IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 03, 2024 9:48 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週五 9月 30, 2005 8:54 pm 
離線
新手入場

用左後再配合埋另買既耳筒d聲係好好多, 但有個問題, 就係如果用黎同人講電話, 對方係聽到d 聲好似窒下窒下咁, 排除左地方同埋接收(係我屋企相同環境下試), 我用我女友電話佢用我部k750i, 我聽到d聲係窒窒地, 跟住唔收線, 我去除左個adpator, 再試, d 聲即刻清左同埋無再窒.

耳筒我都試過兩個都係一樣係咁

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 9月 30, 2005 9:34 pm 
離線
版主
頭像

addie520 寫:
用左後再配合埋另買既耳筒d聲係好好多, 但有個問題, 就係如果用黎同人講電話, 對方係聽到d 聲好似窒下窒下咁, 排除左地方同埋接收(係我屋企相同環境下試), 我用我女友電話佢用我部k750i, 我聽到d聲係窒窒地, 跟住唔收線, 我去除左個adpator, 再試, d 聲即刻清左同埋無再窒.

耳筒我都試過兩個都係一樣係咁

如果可以o既話, 麻煩你拎一拎上黎俾我地試一試, 有問題我地會即刻換個新o既俾你, 換到滿意為止. :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10月 01, 2005 12:22 am 
離線
新手入場

換唔換都無所謂, 今日三少叫我用完比d 意見 :oops:

不過呢我想問, 有冇人都有咁既情況?? :?:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10月 01, 2005 12:46 am 
離線
版主

addie520 寫:
換唔換都無所謂, 今日三少叫我用完比d 意見 :oops:

不過呢我想問, 有冇人都有咁既情況?? :?:

首先我好多謝你, 亦都多謝你的意見, 當然意見對我地嚟講係好重要, 現在你給予我們的意見, 我們會跟進和改善, 至於換與不換是其次, 最重要是品質保證, 所以我亦希望addie520來我店進行更換, 因我想取回你有問題的hf進行有關研究, 作出改善, 希望你能明白及見諒, 謝謝

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10月 01, 2005 2:15 am 
離線
新手入場

I haven't this happen wo :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10月 01, 2005 8:41 am 
離線
新手入場
頭像

我今日去換,換完用過話你知 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 10月 03, 2005 6:08 am 
離線
新手入場
頭像

我今日終於都去換o左個俾我部902用啦,不過3少唔係道 好失望 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

不過我好多謝SIMON哥哥話俾我知個ADPATOR點用 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

用過之後發覺俾原裝ke大聲,傾電話時亦都無咩雜音 :P :P :P :P :P :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 05, 2005 1:18 pm 
離線
新手入場
頭像

3少好人出咗名喇!我都准备好钱,等去3少度买903喇!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10月 11, 2005 1:36 am 
離線
新手入場

三少, 我個adeptor又有問題了, 尋晚都好地地, 今朝用黎聽收音機同埋mp3時d聲好有問題, 已排除左個headphone同埋電話既問題.

我部係k750i, 我係咪攞番上黎整??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 12, 2005 1:20 am 
離線
版主

Docomo 寫:
我今日終於都去換o左個俾我部902用啦,不過3少唔係道 好失望 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

不過我好多謝SIMON哥哥話俾我知個ADPATOR點用 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

用過之後發覺俾原裝ke大聲,傾電話時亦都無咩雜音 :P :P :P :P :P :P

我未必會成日係度架 ~ sorry

多謝你 ~ :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 12, 2005 1:20 am 
離線
版主

dane 寫:
3少好人出咗名喇!我都准备好钱,等去3少度买903喇!!!

多謝你 ~ :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10月 12, 2005 1:21 am 
離線
版主

addie520 寫:
三少, 我個adeptor又有問題了, 尋晚都好地地, 今朝用黎聽收音機同埋mp3時d聲好有問題, 已排除左個headphone同埋電話既問題.

我部係k750i, 我係咪攞番上黎整??

有空的話 ~ 拿回來給我們 謝謝 ~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章