IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 2:20 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 6月 10, 2010 1:00 am 
離線
全職睇場
頭像

真係話都無咁快, 又一年了! 又收到 Billie 張單, IMA 又要交租了!

年年見到張單真係腳仔軟!

為興趣, IMA 燒下又一年, 燒下又一年! 已經燒左 5 年錢!

5 年來, 全部真金白銀自己俾! 之間無 AdSense, 亦無收過一個 banner ad! 幾鬼型呀 :lol:

長遠計, 係唔係應該開番個商業區, 收下租? 好似 Spandau 兄咁, 人人都知佢有機賣 (我都o岩o岩同佢買左 2 部機) 收佢 $200-300 一個月, 俾個專區佢賣下機, 咁又得唔得?

大家點睇?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 6月 10, 2010 1:13 am 
離線
資深玩家
頭像

阿公, 我一定冇問題, 你話幾錢租就幾錢啦, 我都係由2005開始在IMA開始出下出下POST, 上左引, 先引發我2008年攪自己的手機網站, 飲水思源呢個道理, 我呢D幾十歲老餅一定明.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 10, 2010 1:34 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
真係話都無咁快, 又一年了! 又收到 Billie 張單, IMA 又要交租了!

年年見到張單真係腳仔軟!

為興趣, IMA 燒下又一年, 燒下又一年! 已經燒左 5 年錢!

5 年來, 全部真金白銀自己俾! 之間無 AdSense, 亦無收過一個 banner ad! 幾鬼型呀 :lol:

長遠計, 係唔係應該開番個商業區, 收下租? 好似 Spandau 兄咁, 人人都知佢有機賣 (我都o岩o岩同佢買左 2 部機) 收佢 $200-300 一個月, 俾個專區佢賣下機, 咁又得唔得?

大家點睇?

I agree.... everyone can do their business here but who has to pay a monthly fee to the forum. Fair deal!!! :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 6月 10, 2010 2:53 am 
離線
新手入場

我都覺得好合理,之前兩位ching都講左啦
除此之外,我做ima會員,會覺得大家都好好人
你有問題,有人幫到你解答既,d ching一定幫
一個人捱不如集腋成裘
有權利有義務呀!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時