IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 3:09 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週六 12月 25, 2010 3:47 am 
離線
全職睇場
頭像

天未光 5:00am 是最黑暗的時候!做完晒野, 出露台 "鬆一鬆" 先!

對面樓已經熄晒燈! 只有一戶同我一樣, 燈火通明! 人好自然就向有光果戶望過去 ..........

見有兩個姐姐仔開始時, 跳來跳去, 跳上跳落, 週屋走! 走得兩走, 其中一個竟然除衫! 先除面, 再除底! 之後, 再用除左果件衫去打另一個姐姐仔!

另一個姐姐仔竟然又除 ........ 用自己件衫去還擊!

打下打下, 兩個連條褲都除埋!

又打, 又追, 我就望到眼都定埋! 之後其中一個竟然走出個露台, 大字形向住我果邊 ...........

你玩大字形就好啦, 佢重要企高好似想跳 ............. !!

嘩 ......... 大鑊! 知你 high 爆左, 但都唔使玩咁大掛? 即時叫 大人過黎睇, 幫手叫佢唔好跳呀 .............

好彩! 佢唔知聽到我地叫佢唔好跳, 定玩大字玩得耐, 又無著衫, 見有 D 凍, 終於肯落番地! 大姐, 你要跳都唔好係我面前跳, 我心臟受唔起架!

搞左一輛, 見佢地靜晒, 我地都受驚得七七八八, 要去瞓! 瞓左幾粒鐘, 發惡夢嚇醒左, 即時走去望下對面 ........ !

妖 .......... 原來唔係露台! 係窗台! 唔怪之得佢咁好彈力跳上跳落啦, 原來有張上下格床!

姐姐仔, 你好野! 由今晚開始, 長著部 250X DV 對住你! 以示報復!

附加檔案:
窗台.jpg [ 131.62 KiB | 被瀏覽 5268 次 ]

文章發表於 : 週五 5月 06, 2011 10:07 am 
離線
Site Admin
頭像

有無片睇? 或者放張清楚D既相. 乜都睇唔到.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案