IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 5:20 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 呢度靜左好耐LU
文章發表於 : 週一 8月 17, 2015 1:43 am 
離線
新手入場

有冇大大可以比D意見,而家D日本機用吾用得過

見佢又窄邊,又吾知几多FPS咁,相機又吾知咩認証

其實抵吾抵用R?定係用番大路既3叔 , APPLE?

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 呢度靜左好耐LU
文章發表於 : 週一 8月 17, 2015 1:51 am 
離線
全職睇場
頭像

tcbyccp 寫:
有冇大大可以比D意見,而家D日本機用吾用得過

見佢又窄邊,又吾知几多FPS咁,相機又吾知咩認証

其實抵吾抵用R?定係用番大路既3叔 , APPLE?

小心 2 樣野:

1) 有 d upgrade 完 OTA 升級會鎖機
2) 要夾台! 好多時出入電梯要等好耐先收得返網絡!

買之前要做足功課!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 17, 2015 2:43 am 
離線
高級玩家
頭像

我近來都睇緊 SO-01G, 但唔知鑊唔鑊。

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 17, 2015 3:03 am 
離線
全職睇場
頭像

kadoorie 寫:

玩過日本妹, 又玩過韓妹, 更玩過唔少大陸妹! 最後主力機都是老老實實用港行三星!

好睇你自己用途!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 8月 17, 2015 11:30 am 
離線
新手入場

其實都想順便問埋,D水貨商食水其實係咪好深,而家閒閒地一部都要成5千銀

其實可吾可以自已上網BID 番黎用R,但又驚個解鎖麻煩...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 19, 2015 5:34 am 
離線
全職睇場
頭像

tcbyccp 寫:
其實都想順便問埋,D水貨商食水其實係咪好深,而家閒閒地一部都要成5千銀

其實可吾可以自已上網BID 番黎用R,但又驚個解鎖麻煩...

解鎖好煩! 但可以先上網搵下有無人可以解到先!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 19, 2015 3:44 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

玩過日本妹, 又玩過韓妹, 更玩過唔少大陸妹! 最後主力機都是老老實實用港行三星!

好睇你自己用途!

絕對係! 你求用, 行貨!(原裝ROM唔好改呢改路....)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 8月 19, 2015 4:21 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
絕對係! 你求用, 行貨!(原裝ROM唔好改呢改路....)

有左個大婆, 果 d 二奶, 三奶就點玩都無所謂! ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 8月 21, 2015 1:00 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

好睇你自己用途!

Absolutely agreed!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 8月 22, 2015 3:50 am 
離線
全職睇場
頭像

makgary 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

好睇你自己用途!

連玩盡手機無敵手既 Gary 機神都同意呀 ........ :mrgreen: :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 8月 23, 2015 12:53 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
makgary 寫:
Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:

好睇你自己用途!

連玩盡手機無敵手既 Gary 機神都同意呀 ........ :mrgreen: :mrgreen:

呀公,大婆要安全,快手,冇鑊氣呀!行貨三星同LG同HTC係我嘅選擇,因為嗰個Nokia式嘅筆劃輸入法! 其餘啲2,3,4奶就中英日韓意法德都冇所謂啦!近期有G4同轆5首選!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案