IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 6月 22, 2024 6:45 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 187 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 13  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: CASIO CA-201L
文章發表於 : 週三 5月 22, 2013 10:48 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
亞公, 你去問下點維修 !? $10得唔得 :lol:

寄番去韓國! 但因為 "來源" 問題, 無人敢去維修 :lol: :lol:

咁勁, 寄去韓國CASIO !? :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 24, 2013 6:54 pm 
離線
全職睇場
頭像

今日去娟娟玩下實物,個價已經插到 1300 !

插到 900 就買部做收藏啦!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 5月 24, 2013 11:59 pm 
離線
資深玩家

Kenny Li 寫:
今日去娟娟玩下實物,個價已經插到 1300 !

插到 900 就買部做收藏啦!

娟娟!?得,有時間上去行下先。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 25, 2013 12:14 am 
離線
全職睇場
頭像

nokia2110 寫:
娟娟!?得,有時間上去行下先。

飛揚 3 樓 FC338 娟娟有現貨! 電話 13430670598!

但記住, 是 L 版! 用就唔好諗, 玩下就 OK !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 5月 25, 2013 1:27 pm 
離線
新手入場

唔該阿公報料!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 27, 2013 7:11 pm 
離線
全職睇場
頭像

上個星期五賣緊 1300,今日已經插到 1050 !

我實在耐唔到!如果耐到,個價重有得插!因為老闆娘坐緊百幾台!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 27, 2013 7:44 pm 
離線
版主
頭像

買多部溝淡佢

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 27, 2013 7:45 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
買多部溝淡佢

你要, 我暫時唔使 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 5月 27, 2013 7:57 pm 
離線
版主
頭像

暫時唔買機, 上個月買z 今個月買one s4 casio.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 30, 2013 9:48 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:

我實在耐唔到!如果耐到,個價重有得插!因為老闆娘坐緊百幾台!

阿公仲有冇得平, 是否老闆娘要散貨,有消息話中央要清洗華強一帶,貨主,帶貨都要抄家,所以現在沒有人拖貨,貨主要出貨

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 30, 2013 10:10 am 
離線
版主
頭像

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:

阿公仲有冇得平, 是否老闆娘要散貨,有消息話中央要清洗華強一帶,貨主,帶貨都要抄家,所以現在沒有人拖貨,貨主要出貨

玩到咁大

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 30, 2013 11:02 am 
離線
新手入場

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:

去掃跳樓貨 :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 30, 2013 4:06 pm 
離線
全職睇場
頭像

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:

唔關拖貨事! 而家拖貨依然上落平安! 講左 N 咁多次, 唔好買 L 版韓機!

第一, L 版已經是最大錯誤 !!
第二, 開機就話你用錯 sim card, 叫你換 card!
第三, 發唔到 SMS
第四, 成日自已跳落 2G 唔識上番 3G (L 版通病)
第五, 入面所有好玩既 APP 例如溫度計都鎖死韓國用 only !! 有差用?
第六, 無中文, 上面根本無人要!
第七, 粒電只得 1800mAh, 夠我玩 5 個鐘 !!

等多一個星期, 應該會到 9XX 個價!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 30, 2013 4:50 pm 
離線
版主
頭像

我用人仔無去2g -3g 問題

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 5月 30, 2013 4:59 pm 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
我用人仔無去2g -3g 問題

我咪用人仔!一樣落完 2G 唔識上番 3G !

未講最大鑊果樣: 要上網,一定要假漫遊!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 187 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345678 ... 13  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :