IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 4月 27, 2024 10:59 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 44 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 7:30 am 
離線
全職睇場
頭像

基本上是 F488 的加長版! 但有埋數碼電視!

但個 "金屬藍色" 真係好正! 睇到已經好想買! 再加上, 500 人仔, 點可以放過!

但唔好咁開心! 部機有 phonelock! 即是入唔到去個 user menu! 但依然可以打入電話! 即是冇 sim lock 啦! 最多有時間咪由 0001 數到 9999 !!! 實解到架!

奇怪 ......... W420 講明只在韓國推出! 但竟然可以有得插 simcard!
( http://www.sosol.com.cn/html/2008/20083 ... 819_1.html )

奇怪 ......... 大陸 同 香港 GSM 完全用到! 打得入電話! 韓國有 GSM 咩?

奇怪 ......... 連 3G 視像通話都用到, 即是有 3G 啦!

太多野唔明! 我解左個 phonelock 先再出詳測報告!

W420 個 TV commercial: http://www.youtube.com/watch?v=UfaGzVuhgxM

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 8:27 am 
離線
新手入場

kenny 大大,

我有興趣買呢部機呀, 請問係邊度可以購到? 同埋可否代為購買??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 9:19 am 
離線
高級玩家
頭像

正喎, 我都想要. 請PM在那裡可以搵到.

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 12:18 pm 
離線
版主
頭像

亞公又落毒la ! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 12:41 pm 
離線
資深玩家
頭像

十個奇........韓國機係cdma, 可用3G SIM卡.......!!!!!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 1:44 pm 
離線
高級玩家
頭像

韓國有WCDMA網架(我冇料係手睇下有冇人有)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 1:57 pm 
離線
新手入場

我都想知邊度買到呀,可以pm我嗎?Kenny大大

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 2:06 pm 
離線
資深玩家
頭像

你 pm kenny

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 2:26 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
基本上是 F488 的加長版! 但有埋數碼電視!

但個 "金屬藍色" 真係好正! 睇到已經好想買! 再加上, 500 人仔, 點可以放過!

但唔好咁開心! 部機有 phonelock! 即是入唔到去個 user menu! 但依然可以打入電話! 即是冇 sim lock 啦! 最多有時間咪由 0001 數到 9999 !!! 實解到架!

奇怪 ......... W420 講明只在韓國推出! 但竟然可以有得插 simcard!
( http://www.sosol.com.cn/html/2008/20083 ... 819_1.html )

奇怪 ......... 大陸 同 香港 GSM 完全用到! 打得入電話! 韓國有 GSM 咩?

奇怪 ......... 連 3G 視像通話都用到, 即是有 3G 啦!

太多野唔明! 我解左個 phonelock 先再出詳測報告!

W420 個 TV commercial: http://www.youtube.com/watch?v=UfaGzVuhgxM

Kenny 大人呀, 如果解到既話, 可以help me 買一部嗎?
感謝大人

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 3:12 pm 
離線
全職睇場
頭像

無大貨架 .............. !

上次買 Samsung 部 M110 (三防時), 個靚姐無盒俾我! 叫我昨天去

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 4:31 pm 
離線
全職睇場
頭像

cdmaone 寫:
韓國有WCDMA網架(我冇料係手睇下有冇人有)

但佢 2G 同 3G 都用到 ......................

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 4:35 pm 
離線
全職睇場
頭像

就係呢部 ........ 同我果部一樣!

http://www.youtube.com/watch?v=YZIHmbnnH9I

功能好強呀!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 17, 2008 5:23 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
就係呢部 ........ 同我果部一樣!

http://www.youtube.com/watch?v=YZIHmbnnH9I

功能好強呀!

你就好la...kenny 大大, 我都想要一部, 500人仔玩得過

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 12月 18, 2008 12:00 am 
離線
高級玩家
頭像

kenny兄, 咁呢部機係韓文還是英文?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 12月 18, 2008 12:05 am 
離線
高級玩家

我今日都見到有檔有一部,
但一反轉, 冇左個底殼.... :evil:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 44 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :