IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 23, 2024 6:19 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 184 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 910111213  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週一 6月 13, 2011 6:44 pm 
離線
版主
頭像

真開心

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 6月 13, 2011 7:14 pm 
離線
資深玩家
頭像

政 寫:
真開心

点解咁开心?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 14, 2011 2:40 am 
離線
高級玩家
頭像

Using t-mobile 2.1 latest 30.94 stock rom.
I got this lovely from chan sir last week but don't have time to play...sigh...my annoying doggie
Have not yet install chinese ime so post this thread in Eng
Now let's back to the topic of a short review
Pro:
candybar with qwerty = my beloved form factor

locked bootloader....I can manage to install clockwork recovery but does not render the option for nand backup.

The qwerty keypad is too small which makes my typing speed even slower than using the on screen keybroad of my i897...v_v

Screen resolution is a piece of shit. Coconut fonts for english display seems to achieve the best result. Regarding chinese fonts, I am still looking for the best one to substitute with but of no avail at this stage.

Lastly, the battery is damn hot and the cam is just soso.

Btw, a million thanks to chan sir for your delivery.....haha

Sorry for my bad English

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 14, 2011 9:44 am 
離線
資深玩家
頭像

bb49986 寫:
Using t-mobile 2.1 latest 30.94 stock rom.
I got this lovely from chan sir last week but don't have time to play...sigh...my annoying doggie
Have not yet install chinese ime so post this thread in Eng
Now let's back to the topic of a short review
Pro:
candybar with qwerty = my beloved form factor

locked bootloader....I can manage to install clockwork recovery but does not render the option for nand backup.

The qwerty keypad is too small which makes my typing speed even slower than using the on screen keybroad of my i897...v_v

Screen resolution is a piece of shit. Coconut fonts for english display seems to achieve the best result. Regarding chinese fonts, I am still looking for the best one to substitute with but of no avail at this stage.

Lastly, the battery is damn hot and the cam is just soso.

Btw, a million thanks to chan sir for your delivery.....haha

Sorry for my bad English

不客气啦,BB兄,举手之劳吧..部机不能跟其他档次的Android机比较,但它价钱绝对可以接受..现在的双核机用的时候真系好热的..放在裤袋内真的热力四射呀...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 14, 2011 10:18 am 
離線
高級玩家
頭像

Les Chan 寫:

不客气啦,BB兄,举手之劳吧..部机不能跟其他档次的Android机比较,但它价钱绝对可以接受..现在的双核机用的时候真系好热的..放在裤袋内真的热力四射呀...

熱力四射好丫,冬天去北海道唔駛怕凍親個好兄弟
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

charm都唔差。頭先食早餐用ti backup restore返30個apps,摸下機背個trackpad,辣手到可以煎熟隻蛋

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 14, 2011 9:32 pm 
離線
全職睇場
頭像

bb49986 寫:
Les Chan 寫:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

charm都唔差。頭先食早餐用ti backup restore返30個apps,摸下機背個trackpad,辣手到可以煎熟隻蛋

大哥, 你 check 下粒電! 我見好多人都有發熱呢個問題, 但我有 2 部都唔覺有熱! 我長用 2 個星期, 完全唔覺佢有熱量 ............

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 14, 2011 9:39 pm 
離線
版主
頭像

小心爆袋

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 6月 14, 2011 11:28 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
bb49986 寫:
Les Chan 寫:

大哥, 你 check 下粒電! 我見好多人都有發熱呢個問題, 但我有 2 部都唔覺有熱! 我長用 2 個星期, 完全唔覺佢有熱量 ............

我嗰部要DOWNLOAD嘢好長時間至會熱. 平時我用開PUSH EMAIL+上網+WHATSAPP都唔覺熱. 我用2.5G的PEOPLE, 唔知關唔關事呢?

騙徒與受害人是一伙的 (如果沒有受害人嘅自欺欺人,騙徒很少有機會成功。)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 15, 2011 9:50 pm 
離線
高級玩家
頭像

唔知點解呢?? 或者關電事,或者關嗰rom 事掛。
我部897呢嗰月都突然間好熱…舊電好似有d 唔正常……又或者因為夏天熱

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 15, 2011 9:55 pm 
離線
全職睇場
頭像

bb49986 寫:
我部897呢嗰月都突然間好熱…舊電好似有d 唔正常……又或者因為夏天熱

會唔會關你個上火呀? :eek: :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 16, 2011 9:01 am 
離線
資深玩家
頭像

bb49986 寫:

系咪执得狗屎多,执到上火呀?饮罐王老吉降降火..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 16, 2011 9:56 am 
離線
新手入場

C HING

My Charm can not install whatsapp , pls kindly advise how to do it. Thanks

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 16, 2011 10:43 am 
離線
高級玩家
頭像

Les Chan 寫:
bb49986 寫:

系咪执得狗屎多,执到上火呀?饮罐王老吉降降火..

王老吉無用呢~~~可惜我連張証都比人扣住左 :-( :-(

897舊電就真係有d 怪,電量去到40%到就會hang 機,reboot 之後電量得番2x%
同埋真係好熱~~~

charm 發熱我唔係太suprise,朋友部ms,我自己之前部701都係爆熱

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 16, 2011 10:47 am 
離線
高級玩家
頭像

kellyint 2002 寫:
C HING

My Charm can not install whatsapp , pls kindly advise how to do it. Thanks

唔知你乜原因喎~~~有無error msg??
我羅番黎個時個簡體rom 都係裝唔到0既....卡左係initialize 個度
刷完stock t版rom之後就ok

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 16, 2011 11:51 am 
離線
新手入場

[quote="bb49986"][quote="kellyint 2002"]C HING

My Charm can not install whatsapp , pls kindly advise how to do it. Thanks[/quote]

唔知你乜原因喎~~~有無error msg??
我羅番黎個時個簡體rom 都係裝唔到0既....卡左係initialize 個度
刷完stock t版rom之後就ok[/quote]

C hing

Me too卡左係initialize 個度, would you pls send me T-Mobile rom . Thank again.

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 184 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 910111213  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :