IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 4月 18, 2024 4:59 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 184 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 8910111213  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 6月 08, 2011 2:02 am 
離線
全職睇場
頭像

剪刺 寫:
Kenny Li 寫:
剪刺 寫:
我係MOTO個網睇到CHARM有2個型號, 分別係MB502同ME502, 我想問有咩分別?

http://developer.motorola.com/products/?start=32

我就睇唔出有咩分別!!

ME502 好似係亞洲版! 我o岩o岩搵到個 ROM, 要 flash 完先講到你知有乜分別

會唔會冇左個motoblur???

會! 放出黎果個已經講明無 motoblur 版

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 08, 2011 2:44 am 
離線
版主
頭像

Ar Kung, where you download this Rom? Please post the link here la.. Thank you!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 08, 2011 2:58 am 
離線
全職睇場
頭像

makgary 寫:
Ar Kung, where you download this Rom? Please post the link here la.. Thank you!

繁體中文! Enjoy :lol:

http://www.google.com.hk/search?q=BASEM ... =firefox-a

唔得! 用 RSD Lite 寫完會死機! 小心!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 08, 2011 3:18 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
makgary 寫:

繁體中文! Enjoy :lol:

http://www.google.com.hk/search?q=BASEM ... =firefox-a

唔得! 用 RSD Lite 寫完會死機! 小心!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 08, 2011 8:24 am 
離線
資深玩家
頭像

上传买了的Charm照片,是一套的.

小弟要下周才回上海,反正我在深圳,如果有那c-hing想要Charm的话,就PM我.合理数量的我可以代购,但我不会跟你们向卖家提出刷回T-Mobile的rom,因为需时,请谅解.

周五回来交机.
附加檔案:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 6月 08, 2011 8:58 am 
離線
資深玩家
頭像

Les Chan 寫:

小弟要下周才回上海,反正我在深圳,如果有那c-hing想要Charm的话,就PM我.合理数量的我可以代购,但我不会跟你们向卖家提出刷回T-Mobile的rom,因为需时,请谅解.

周五回来交机.
附加檔案:

Mr. Chan, Long time no see, I have been PM you, please check it out, thanks :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 6月 09, 2011 11:16 pm 
離線
資深玩家

Hehe999 寫:
Les Chan 寫:

周五回来交机.
附加檔案:

Mr. Chan, Long time no see, I have been PM you, please check it out, thanks :wink:

又一部IMA神話,阿公,點至可以加個中文輸入法?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 10, 2011 12:06 am 
離線
高級玩家
頭像

去 market down la.
推薦cedime. 我因為唔識倉頡,速成,所以用miles leung 嘅廣東拼音 :mrgreen:

nokia2110 寫:
Hehe999 寫:
Les Chan 寫:

周五回来交机.
附加檔案:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 10, 2011 12:23 am 
離線
資深玩家

bb49986 寫:
推薦cedime. 我因為唔識倉頡,速成,所以用miles leung 嘅廣東拼音 :mrgreen:

Hehe999 寫:
Les Chan 寫:

周五回来交机.
附加檔案:

巴打,哩部野真係好野來的,MOTO個代理又走寶:)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 10, 2011 1:10 am 
離線
高級玩家
頭像

moto舊年公佈 flipout 同 charm個時我已經侯住。
初初水貨機到香港我問過leo,佢個時報價2480,得銅色,我覺得唔係幾抵。
加上睇過大陸幾個用家上圖評測,自己睇過覺得charm個mon都係非常麻麻,同埋因為個時無厚電跟,我又唔想學rambo咁插幾舊電係皮帶,所以就唔諗。

跟住就轉移目標去droid pro.....點知聽完啊公咁講法,我團火又熄熄地..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 10, 2011 3:47 am 
離線
資深玩家

bb49986 寫:

Hehe999 寫:
Les Chan 寫:

周五回来交机.
附加檔案:

裝佐用不到,點煩:( 舊電我打滿之後,玩兩三個鐘得60﹪是不是正常!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 10, 2011 4:56 am 
離線
版主

bb49986 寫:

Hehe999 寫:
Les Chan 寫:

周五回来交机.
附加檔案:

裝佐用不到,點煩:( 舊電我打滿之後,玩兩三個鐘得60﹪是不是正常!

有冇關晒D同步? 有冇關左LIVEWALLPAPER? 有冇關左自動搜尋更新?
個兩三個鐘係點玩?
裝左個IME之後有冇去設定>鍵盤度TICK番佢?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 6月 10, 2011 12:49 pm 
離線
資深玩家

Mr. Chan, Long time no see, I have been PM you, please check it out, thanks :wink:[/quote]

又一部IMA神話,阿公,點至可以加個中文輸入法?[/quote][/quote]

裝佐用不到,點煩:( 舊電我打滿之後,玩兩三個鐘得60﹪是不是正常![/quote]

有冇關晒D同步? 有冇關左LIVEWALLPAPER? 有冇關左自動搜尋更新?
個兩三個鐘係點玩?
裝左個IME之後有冇去設定>鍵盤度TICK番佢?[/quote]

要試一試先;﹣)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 6月 11, 2011 2:35 am 
離線
資深玩家

又一部IMA神話,阿公,點至可以加個中文輸入法?[/quote][/quote]

裝佐用不到,點煩:( 舊電我打滿之後,玩兩三個鐘得60﹪是不是正常![/quote]

個兩三個鐘係點玩?
裝左個IME之後有冇去設定>鍵盤度TICK番佢?[/quote]

要試一試先;﹣)[/quote]

得佐:﹣)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 6月 13, 2011 5:13 pm 
離線
新手入場
頭像

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:
陳大利 寫:
長城今日冷清清, 冇得CHARM, 想買 spare 電, 冇

你大佬 大陳 sir 咪去完?

我喜歡一支公

一支公睇電視

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 184 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 8910111213  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 14 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :