IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 11:02 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : MOTOROLA DEFY
文章發表於 : 週二 1月 04, 2011 1:34 am 
離線
版主
頭像

都好耐無買MOT記機, 對上一次係F1 (電子紙) ......今次都幾特別 ! 未試機未玩過, 竟然先俾錢落訂......
系統方面, 我都玩過1.6 X10MINIPRO 2.1X10 2.2 T959 ! 今次2.1 我覺得OK WOR ! 係無APPS2SD , WIFI SHARE OK ! 無得睇MYTVB ! :cry:
映相有花花, D相OK !
響聲就一般, 唔算好勁
MON 就OK ! 不過 , 由於用過T959......中O左毒......TFT 係無得再鬥
講真, 部機真係幾順

同好多人一樣, 我都覺得USB位同H/F位有危機 ! 驚爛架
2G咭真係好CHEAP ! MIL 同T720 都8G 啦
電我用一日半(EDGE )

無粗口, 由於未ROOT到......無得用香港字
上台價2580 真係OK !!

係拍片640X480 差D
由於玩過X10 同T959 指控對焦, 真無唔慣

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: MOTOROLA DEFY
文章發表於 : 週二 1月 04, 2011 9:13 am 
離線
新手入場
頭像

咁, mot 記有冇話呢兩位爛左就唔防水呢!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 04, 2011 9:31 am 
離線
版主
頭像

絕對有

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 04, 2011 5:34 pm 
離線
新手入場

如果有14days 機就好~~~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 1月 04, 2011 11:59 pm 
離線
版主
頭像

2580 已經ok !

:twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 12, 2011 9:06 am 
離線
新手入場

閃靈仔 寫:
如果有14days 機就好~~~

又係時候考驗你既耐性 :lol:

希望半/1年後會有 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 12, 2011 9:33 am 
離線
版主
頭像

呢部野真係OK ! :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 12, 2011 1:27 pm 
離線
新手入場

有得root 喇~~~
我root 既原因係佢內置wifi share 唔夠好用~~
都係用返“wireless tether“就手0的~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 12, 2011 2:56 pm 
離線
版主
頭像

又用英國rom?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 12, 2011 6:33 pm 
離線
新手入場

今日去試左部機,覺得菜單方面唔系好順。
比G7慢(流暢度)(個人感覺)
各位有無咁的感覺。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 1月 12, 2011 11:59 pm 
離線
資深玩家
頭像

部機的用電量係相當唔錯, 大部份ANDROID機都係食電怪, 多個牌子都一樣, 但呢部應該一定TUNE過用電量方面, 用左1星期左右, 未試過5-6點冇電果種情況, 但的我的用法是一樣, 呢幾日拎左佢送的藍牙耳機, 全日開住藍牙連耳機, 又開WIFI, 又上網, 打出打入, SMS, 影下相......都未試過冇電

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 13, 2011 12:07 am 
離線
版主
頭像

我今日11點用BT 駁HF , 勁用3小時
勁上FB +WHATSAPP

4點無哂電, 連SE BT 都無哂電 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 13, 2011 1:08 am 
離線
新手入場

政 寫:
又用英國rom?

NONONO~ 係刷完2.21boot > root完>再刷回2.51 boot~除0左加入了super user冇改過個hk rom~~
仲可以刷2.2 不過我冇刷~因為未完美的~
有人已經研究2.3~~

http://bbs.goapk.com/thread-48445-1-1.html

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 13, 2011 1:13 am 
離線
版主
頭像

2.3 :-o
look see look see

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 1月 13, 2011 9:54 am 
離線
版主
頭像

政 寫:
2.3 :-o
look see look see

可以一試!但係又驚上唔到official 2.2喎!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 38 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 23 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :